C.E. PEDREGUER

VICTÒRIA PER LA MÍNIMA

VICTÒRIA PER LA MÍNIMA

Onze inicial: Pau Miralles (P), Achraf (Daniel Escrig), Ismael, Daniel Camarena, Abel, Joel (Daniel Villalta), Alex Roig, Juan Camilo, Daniel Franco (Iker Sapena), Alejandro Garcia, Oriol Fornes.

Tot i les condicions climtatològiques que avisaven des de Segària, el partit es va disputar el passat dissabte a la vesprada en el Poliesportiu Municipal de Pedreguer a les 18 .En aquesta trobada es s’enfrontaven el CE Pedreguer juvenil contra l’Alcúdia B, equip de poble xicotet però aguerrit i forjat en la base a través de tants anys gaudint del COTIF (torneig que és un referent a nivell nacional i internacional), el qual ajuda a formar una escola futbolística i jugadors per al primer equip.

Calia anar amb molta de cura amb aquest equip, ja que alguns dels seus jugadors porten més de 10 gols, els quals van molt repartits per tots els components d’aquest.

El partit es disputa sota una fina capa de pluja caiguda instants abans de la represa; cosa que va fer que els pocs valents que segueixen amb fidelitat al juvenil seguiren amb la tradició i s’acostaren a les Galgues. Intensitat per part dels dos equips, buscant la pilota per a controlar el partit per part del mig camp del Pedreguer (en aquesta ocasió ocupat per Dani Camarena i Alex García).  Per part del Pedreguer, vam mostrar una mica d’ansietat, sense arribar a controlar la pilota i jugant a pilotades que no beneficiava el joc combinatori que ens donen resultats favorables. Mentrestant l’Alcúdia buscava l’esquena de la defensa local, arribant acostar-se l’àrea en comptades ocasions les quals amb mes encert hagueren desnivellat la trobada en els primers instants.A poc a poc va anar apareixent la tranquil·litat, sobretot arran de que la pilota arribara als peus d’Abel, el qual posa pausa i control en el joc. La primera part va continuar amb algun forat en defensa a causa de la qualitat del rival, mentrestant el Pedreguer anava entonant-se , anava arribant a porteria rival sense massa definició. Arribem a la segona part i el mister, Raul Romera, va fer dos canvis d’entrada, incorporant al nostre màxim golejador, Iker Sapena en la davantera al costat de Joel i a Escrig en el lateral dret).

De seguida es va notar la mà de l’entrenador i les indicacions, donant confiança al centre del camp amb una parella formada per Camarena i Abel, el qual va controlar el partit donant amplitud al joc a més de combinacions interessants per als davanters i jugadors de banda, els quals en els primers 15′ de la segona part van tindre infinitat d’ocasions per a materialitzar i tancar el partit. Algunes per fallada dels davanters i unes altres, moltes altres per l’eficàcia d’un gran porter visitant, el qual es va lluir en moltes ocasions van impossibilitar que el gol arribara. Poc després d’aquestes ocasions, l’equip va tindre una baixada anímica però es va produir el canvi en el marcador,que el CE Pedreguer juvenil per mitjà del seu golejador més eficaç Iker Sapena en una fallada de la defensa visitant i deixant amb molta clarividència davant del porter, aconseguira batre’l i deixar als pocs i valents espectadors amb molt bon sabor de boca. L’ equip visitant va tindre un intent d’arravatament en els minuts finals, els quals el Pedreguer amb el el seu habitual «mono» de treball i sacrifici va poder oposar la suficient resistència per a garantir el resultat.

Per tant, seguim amb la progressió i treball que es presumeix a un equip de juvenils en la seua formació.

#AMUNT PEDREGUER #AMUNT BLAVETS!