C.E. PEDREGUER

VICTORIA OLGADA PER A TRENCAR LA DINAMICA NEGATIVA

VICTORIA OLGADA PER A TRENCAR LA DINAMICA NEGATIVA

Va arribar la recompensa, després de la constància i esforç de la plantilla, després de sengles derrotes davant els líders va arribar el premi.

Prompte es va obrir el camí, amb el gol d’Andrés, per a encarrilar un triomf davant el conjunt valencià que aconseguiria igualar la contesa aprofitant una indecisió defensiva.
Transcorrien els minuts i els pupils de Santos Juanes continuaven buscant el gol que arribaria a la mitja hora de joc, marcat per Guerri, finalitzant el primer temps amb la victòria mínima, de 2-1.
En la represa Serra aconseguisc posar terra pel mig amb un golàs que llevà com se sol dir la tela d’aranya de l’esquadra 3-1, arribarien els minuts de jugar més amb el cor que amb el cap amb ocasions però sense que la pilota entrara, el tècnic va moure la banqueta per a refrescar i donar descans alguns jugadors, abans Serra tornava a ser determinant aconseguint el quart i Chávez es va estrenar amb el cinqué amb un altre bell gol de vaselina davant l’eixida del porter, tancant així el marcador 5-1.
Tres punts enyorats, que es queden a casa, on aquesta setmana tornem a tindre una altra cita el diumenge a les 16:30h davant el Montaverner.