C.E. PEDREGUER

VICTÒRIA MOLT TREBALLADA

VICTÒRIA MOLT TREBALLADA

Onze inicial: Pau Miralles (P), Dani Franco (Achraf, 77), Àlex Escobar, Àlex Roig, Juan Camilo Serna, Daniel Villalta (Carlos Daniel Escrig, 56), Alejandro Garcia, Daniel Camarena, Abel Roselló, Joel Noguera i Iker Sapena (Pau Gómez, 80).

Partit de poder a poder. El Pedreguer s’enfrontava a un dels «cocos» de la lliga. El Xàbia estava situat 2on classificat amb 52 punts mentre que el Pedreguer estava 6è amb 38. Però no són més que estadístiques. Ja en la primera volta els Pedreguers demostraren que podien amb qualsevol equip de la lliga i es van endur la victòria amb el resultat a favor de 2-3 remuntant el gol local en la primera part i posant-se 1-2 en el minut 50.

La tasca no era gens fàcil, el Xàbia encadenava la friolera de 14 partits sense perdre i l’últim equip en rascar-li els 3 punts va ser el Pedreguer. El partit es va decantar per als locals molt prompte. En el minut 1 de partit Iker envià un baló per damunt de la defensa que Iker va controlar, va canviar de peu i va fer el primer del Pedreguer. Millor no podíem començar el partit, un gol que va donar certa tranquil·litat a l’equip. Va deixar la iniciativa al Xàbia i es va dedicar a defendre esperant per a eixir a la contra. En una d’aquestes, Joel no s’ho va pensar dues vegades, conduint vora mig del camp soltà una canonada que va fer impossible l’estirada del porter visitant y col·locava als nostres en un gran resultat a favor de 2-0. El Xàbia tenia que apel·lar a l’èpica, Però els Pedreguers no varen permetre quasi ocasions de gol, ja que, amb el resultat de cara creien en les seues possibilitats realitzant un treball en equip formidable, impossibilitant que el Xàbia penetrara la muralla defensiva del Pedreguer. Sols queda felicitar a l’equip per aquesta gran victòria davant un gran rival i animar-lo a seguir treballant.

La pròxima jornada es disputarà en el camp de Benirredrà, últim classificat de la lliga. Horaris i sancions pendents per confirmar.

AMUNT PEDREGUER! AMUNT BLAVETS!