C.E. PEDREGUER

VICTÒRIA EN UN DERBI D'ALTURA

VICTÒRIA EN UN DERBI D’ALTURA

CE PEDREGUER 1-0 PEGO CF

Onze: Vaello (P), Rodri, Ivan (C), Àlex, Jose Martí, Joel (61, Martínez), Carim, Jaume, Giménez, Miralles (87, Martínez) i Joe.

Després de molts anys el Pedreguer i el Pego creuaven els seus camins en la categoria Senior en un derbi que no va decepcionar a l’aficionat. Aficionats que malgrat les condicions meteorològiques, vent gelat que bufava fins a 35 kilòmetres hora, es van desplaçar fins al Poliesportiu Municipal de Pedreguer per a disfrutar d’un partit molt igualat.

En la primera meitat els primers minuts van ser de tanteig, balonades llargues a l’esquena dels defensors resolt molt bé per les defenses. Al Pego era molt difícil fer-li mal en el joc aeri, ja que els seus jugadors es col·locaven molt bé tàcticament i són futbolistes de molta envergadura. Però era el que tocava en els primers compassos tot i que la presió dels 22 era molt forta i obligava al llançament a distància. Poques ocasions es van veure en aquest primer tram pero totes elles van ser de la mà dels d’Octavio. En el minut 12 Joe provava fortuna del mig del camp que per poc se’n va per dalt l’escaire. En el 24 de nou Joe s’endinsa dins l’àrea i cau, l’àrbitre li mostrà la targeta groga. Quasi en el temps de descans en un rebuig caçat per Joel, obertura a banda per a Ivan i passada rassa que Carim no enganxa bé i envia fora dels dominis del porter pegolí. Al descans 0-0.

La segona meitat va ser completament diferent. Molt prompte el Pego es va quedar amb 10 jugadors sobre el tapet per doble amonestació. Tot seguit, Miralles disposava d’una bona ocasió entrant dins l’àrea entre rivals però finalment el porter li parà la pilota perquè acabà molt forçat i desequilibrat en la jugada. Encara s’estava lamentant l’aficionat quan el Pego disposà de les millors oportunitats del partit, però Vaello es va encarregar de desbaratar amb dues grans intervencions. En la primera, llançament en una posició centrada dins l’àrea que palmeja i pega en l’escaire i en la segona un poc més escorat para i rebutja la defensa. En el minut 70 triangulació entre Joe i Martínez, Joe fins lìnia de fons, passada de la mort però no hi ha ningú al remat. En el 79 va arribar el primer i únic gol de la vesprada obra de Borja Martínez. Miralles caragoleja en banda, conduïx i combina amb Jaume i aquest veu sol a Borja que defineix al pal dret del porter amb molta picardia. 3 minuts després el Pego disposaria de nou d’una gran ocasió, baló penjat i remat que Rodri va salvar en línia de gol. Els jugadors del Pego es van menjar a l’àrbitre reclamant que la pilota havia rabassat la línia de meta però el col·legiat i la seua assistent no ho van apreciar així. A continuació en la següent jugada era expulsat de nou un jugador del Pego, però fins al final adelantava les línies intentant per totes empatar el partit acumulant homes en atac i arriscant en defensa. Finalment i gràcies a l’aguant dels blavets no va ser així i l’electrònic no es va moure.

Gran victòria davant un equip rocós que serveix de motivació i preparació per al pròxim derbi que es disputarà en Denia. El Juvenil per la seua part va perdre davant l’Alacant per 1-3 en un partit molt disputat i igualat. L’autor del gol va ser Ismael de penal. La pròxima jornada el Juvenil jugarà contra el Benissa «B». Esperem que s’enduguen els 3 punts cap a Pedreguer.

#amuntpedreguer #amuntblavets