C.E. PEDREGUER

VICTÒRIA D'OR

VICTÒRIA D’OR

CE PEDREGUER 2-0 UD ALGINET

Onze inicial: Gauchi (P), Borja Céspedes, Ivan, Pepe, Àlex, Joel (60, Chàvez), Ivan Gímenez, Jaume, Joe (75, Montaner), Jose Martí (Àlex Escobar) i Miralles (67, Abel)

En la tònica habitual d’aquest tipus d’encontre la possessió estava molt disputada, aixó sí, les ocasions eren fabricades pel conjunt blavet. En els primers minuts un Joe molt actiu va tindre un mà a mà que va desaprofitar. Però seguia intentant-ho per activa i per passiva amb xuts de fora de l’àrea. L’equip visitant proposava un joc directe buscant els dos davanters corpulents que tenia en punta d’atac que era desactivat contínuament per la defensa blaveta. En els instants finals de la primera part es va formar una tangana que va acabar amb el central de l’Alginet de camí als vestidors. Al descans taules.

A l’inici de la segona part el Pedreguer de nou eixia amb iniciativa i molt prompte en un tir lliure directe perfecte Joe posava l’1-0 en el marcador. El panorama anava a millorar per als nostres, ja que una protesta d’un jugador de l’Alginet en la qual ells demanaven un penal per mans va significar la segona targeta groga i de nou el camí als vestidors. Pareixia que la pel·lícula era immillorable per al Pedreguer, no obstant això no fou així. Els espais entre línies cada vegada eren més notoris i en algunes contres el Pedreguer podria haver sentenciat el partit però la saga visitant repel·lia el perill i a més a més feia ocasions de perill varies vegades posant en problemes a Gauchi. Quan més pareixia prop l’empat i l’afició estava amb el cor al puny va aparèixer el 2-0 definitiu obra d’Ivan Giménez en una contra ben construïda per l’equip blavet.

Pròxim partit en Carcaixent, de segur serà un rival complicat. Gràcies afició per el suport incondicional!

#AMUNTBLAVETS!#AMUNTPEDREGUER!