C.E. PEDREGUER

VICTÒRIA DEL JUVENIL CONTRA CD XABIA

VICTÒRIA DEL JUVENIL CONTRA CD XABIA

Victòra sufrida del nostre juvenil en camp contrari per trencar la mala ratxa que portavem les últimes setmanes.

Pel CE Pedreguer van jugar Pau Miralles, Ismael (D.Franco 27′), Camarena (Pau 80′), Alex García, Escobar, Escrig, Abel, Joel, Iker, Villalta (Acharaf 58′) Oriol.

El partit comença igualat amb oportunitats pels dos equips. En el mínut 27, la lesió d’Ismael trastoca l’equip. Cal dir que es retira del camp amb camilla i l’ambulància de seguida el duu al centre hospitalari per un fort xoc al cap. Afortunadament sols es un esglai. Eixos moments de paró (17 minuts fins que ve l’ambulància) mareja un poc l’equip que encaixa el primer gol en la primera part.

En el descans, la xarla i el reajustament de les peçes per part de Raul, fa que començe amb una altra imatge. De seguida remuntem amb gols d’Escobar i d’Iker. L’equip segueix amb concentració i bon joc fins posar el 1-3 en l’electrònic. Arran del tercer gol, l’equip local comença amb arreons que ens descentra i es suma a moltes faltes en contra, targetes i expulsions.

Al final es treu el partit endavant amb un 2-3 que haguera pogut ser un empat ja que Pau Miralles, va parar un penalt en l’últim minut de joc.

Des d’ací li desitjem una ràpida i confortable recuperació a Ismael.

Amunt blavets!!!