C.E. PEDREGUER

VICTÒRIA DE 3 "QUILATES

VICTÒRIA DE 3 «QUILATES

«CE PEDREGUER 1-0 UD PORTUARIOS-DISARP

Onze: Gauchi (P), Miquel, Ivan (C), Jordi, Àlex, Jaume, Pepe (73, Arnau), Abel (59, Carlos Eduardo), Cabo (59, Carles), Miralles (73, Giménez) i Martínez (87, Mondéjar). Partit que enfrontava a dos equips que es situaven fins al moment empatats a punts en la taula classificatòria amb 7 punts lluitant per mantindre la categoria. El Pedreguer afrontava el l’encontre amb dubtes pels resultats i el joc que havia practicat en les 3 anteriors jornades. Havia de revertir la dinàmica i el passat dissabte es van veure brots verds.

La primera part la va dominar el Portuarios, tant amb el domini de la pilota com amb les ocasions. D’ocasions poc es pot parlar llevat d’alguna jugada a baló parat i llançaments laterals que per fortuna acabaven lluny de la porteria de Gauchi. Un remat de cap finalitzant la primera part fou lo més perillós en els primers 45 minuts. Per contra, els de Pedreguer no feien gaire perill però es mantenien sòlids, segurs i llestos per llançar alguna contra sense massa fruit finalment.

En la represa la història va continuar igual, però la reacció de Crespo, que debutava en preferent assumint la baixa d’Octavio, va ser determinant per al devenir del partit. Carrusel de canvis que van ajudar a donar-li una frescor d’idees a l’equip, tant Carlos Eduardo com Cambronero van profunditzar per les bandes i es va veure més perill del Pedreguer. Abans, el Portuarios disposaria de la millor ocasió de la vesprada, baló filtrat entre els centrals i el davanter que defineix malament davant Gauchi. En el minut 73 entraven Ivan Giménez i Arnau, aquest últim juvenil de primer any que debutava amb l’equip Sènior i de quina manera ho va fer. No va tocar molt la pilota, però es va dedicar a treballar per l’equip i la primera oportunitat que va tindre va anar a la gàbia. Minut 88 de partit, Miquel que en aquest partit actuava de lateral, es va incorporar i va fer una bona passada per a Arnau que amb la punta de la bota va desviar la trajectòria de la pilota lo suficient per a impossibilitar l’aturada del porter i fer un autèntic gol de davanter. La gran definició d’Arnau i la gran defensa de l’equip durant tot el partit van certificar la victòria de l’equip blavet que el situa amb 10 punts en el tauler.

  #AMUNTBLAVETS #AMUNTPEDREGUER