C.E. PEDREGUER

UNA PART PERA CADASCUN PERÒ L'EFECTIVITAT ÉS LA QUE MANA

UNA PART PERA CADASCUN PERÒ L’EFECTIVITAT ÉS LA QUE MANA

CF UD CALPE «A» 3-1 CE PEDREGUER

Onze: Gauchi (P), Miquel (89, Sergio), Ivan (C), Jordi, Àlex, Jaume, Mondéjar (67, Cabo), Joel (58, Giménez), Abel (46, Cambronero), Miralles (46, Axel) i Borja

El Pedreguer visitava el camp del Calp, un equip que portava una dinàmica bona fins la derrota davant el Xàbia. Per part del Pedreguer, aconseguia guanyar al líder però arribava un poc just a aquesta cita. La primera part, domini baló d’ells, combinaven de pressa i atacaven bé. Nosaltres vam recuperar varios balons però l’equip estava físicament cansat a causa del poc temps que ha tingut per a recuperar-se del gran desgast d’Alacant. Per això les cames s’ho van notar moltíssim. El primer temps no va hi haure moltes internades per part del conjunt local. Abans del primer gol una gran parada de Gauchi a remat de cap del davanter. Poc després penal comés per mans de Miquel, mans riguroses, ja que el jugador no te temps a reaccionar quan la pilota pega en la mà. No obstant, l’àrbitre va senyalar el punt de penal sense dubtar. El segon gol va vindre d’una treta de banda, peinada i remat. La defensa blaveta no va estar atenta i va caure el segon. Just abans del descans doble ocasió del Pedreguer, xutant dues vegades dins de l’àrea xicoteta però va parar el porter.

En la segona part, s’havia de revertir la situació, el míster donava entrada a Axel i Cambronero per donar-li la volta a la truita. Donaven fruit a combinacions i a dominar el partit. Cabo va disposar de dues oportunitats en dues cabotades. Axel va disposar d’una gran ocasió, va fer un globus i en l’eixida del porter la va tocar, la pilota va eixir llepant el pal i el propi porter es va menjar a Axel literalment. L’àrbitre inexplicablement no va xiular penal en una situació tan clara i manifesta de gol. Però la mala sort estava en el nostre costat, i en una recuperació en defensa, la passada es queda curta i en el pic de l’àrea rematen ras lluny de les mans de Gauchi. Immediatament després arribaria el gol blavet. Cambronero s’interna molt bé i la fa la passada enrere per a que Giménez convertira el gol davant una defensa despistada. Amb el Pedreguer volcat a l’atac els espais eren més notoris i el Calp intentava aprofitar-ho però es va topar amb un Gauchi inspirat sumat a les males decisions finals en atac.

#AMUNTBLAVETS