C.E. PEDREGUER

UN CORROSIU PEDREGUER S'ENDÚ ELS 3 PUNTS

UN CORROSIU PEDREGUER S’ENDÚ ELS 3 PUNTS

UD PORTUARIOS-DISARP 0-1 CE PEDREGUER

JUVENIL 0-2 MUTXAMEL CF «A»

Onze: Gauchi (P), Cambronero, Miquel, Jordi (C), Joel, Jaume, Giménez, Axel, Abel (68, Sergi), Sergio i Borja (58, Àlex Serra).

Jornada clau la de la passada setmana i partit importantíssim per als interessos dels dos equips amb el desenllaç final satisfactori per al Pedreguer. Les advertències de les agències meteorològiques durant la setmana feien presagiar una vesprada amb una gran quantitat de pluja i molt de vent. El camp estava bastant enxarcat i dificultava el desplaçament de la pilota per la gespa. L’equip es va presentar amb moltes baixes al partit, Àlex va haver de retirar-se abans de començar el partit i Davo va haver de recompondre l’onze. La primera part va estar molt igualada, tal volta la possessió va caure més cap a l’equip local però les poques oportunitats van anar a càrrec dels nostres. Amb poques oportunitats en la primera meitat, el perill sorgia de les bandes. L’única ocasió comptabilitzada del Portuarios va nàixer d’una triangulació en banda que acaba amb el baló en el balcó de l’àrea però quan hi havia opció per a xutar, decidí assistir al company que afortunadament controla mal i acaba bé pels interessos blavets. El Pedreguer també feia mal per banda amb les incursions d’Axel i la pausa d’Abel, que possiblement finalitzant el primer acte va patir una colzada mereixedora de targeta groga. No obstant, l’àrbitre simplement va xiular falta i va decidir no amonestar al jugador que hauria sigut expulsat.

La segona meitat el Pedreguer va seguir defenent molt bé amb un bloc sòlid, rebutjant i en algunes ocasions traient la pilota amb criteri creant oportunitats de gol. El domini en la segona meitat era clar, l’equip que buscava més la victòria va ser el Pedreguer. Les més clares en les botes d’Axel, Sergio i Àlex Serra. Els dos juvenils, Sergi i Serra amb 20 i 30 minuts respectivament, van estar molt actius i van aportar dinamisme a l’equip. L’oportunitat més clara va ser per a Sergio després d’un gran regat d’Axel i passada enrere, el charrua va caçar un baló dins l’àrea que el porter va enviar a corner amb moltes dificultats. Axel va disposar de dues oportunitats, les dues paregudes, baló a l’espai de Joel, s’interna dins l’àrea i el porter para i envia a corner. L’equip blavet buscava i buscava el gol i finalment va arribar a baló parat. Corner botat en curt, Miquel la toca amb l’exterior, indecisions dins l’àrea i Jordi, que va fer un partit excel·lent va arredonir la vesprada espentant la pilota a les malles. El gol feia justícia al gran partit dels homes de Davo, però s’havia de patir i el Portuarios va disposar d’una gran ocasió en els peus del seu capità, però va aparéixer Gauchi per desviar la pilota en última instància a corner. Fins al final el Pedreguer es va mostrar molt sòlid, Serra també la va tindre en les seues botes però de nou el porter va parar. Ja en el descompte corner en contra i el porter local va pujar per a intentar fer l’heroica però els 3 punts van viatjar cap a la Marina Alta.

D’altra banda, el juvenil no va fer un bon partit davant el Mutxamel, que en l’últim partit ja es va mostrar molt sòlid i competitiu i es va emportar els 3 punts de nou. Els dos gols els van patir a la mitja hora de partit i als 5 minuts de començar la segona meitat a càrrec del seu davanter que suma ja 19 gols en la categoria. No queda més que recapacitar i lluitar davant el Verger la pròxima setmana.