C.E. PEDREGUER

TRANQUIL·LITAT DAVANT EL CUER

TRANQUIL·LITAT DAVANT EL CUER

Onze inicial: Pau Miralles (P) ( Joan, 68 ), Camarena, Escrig , Joel , Roig , Iker, , Pau Gómez ( Oriol, 64  ) Escobar ( Ismael, 68 ) Franco , Garcia , Villalta ( Camilo, 58 ).

El Juvenil del Club Esportiu Pedreguer es presentava el passat Dissabte en Benirredrà, últim classifcat de la lliga. Era un moment propici per a fer rotacions i donar-li minuts als jugadors menys habituals en l’esquema inicial de l’equip.

El partit va començar amb el domini de forma clara i evident dels Pedreguers. Les ocasions es succeïen en la porteria local amb infinitat d’oportunitats, algunes molt clares que en circumstàncies normals no es fallen. Dominaven en tots els aspectes, fins i tot en corners (6). I en dos d’aquests, Joel els convertia en 2 gols arribada la mitja hora de la primera part. En el marcador figurava el 0-2. De sobte, arribà la relaxació inconscient que caracteritza als jugadors de futbol que duen un avantatge de 2 gols. Arribat el descans, el míster va donar un toc d’atenció en els vestidors, recalca el bon començament de partit i els va indicar que aquell era el camí a seguir. No podien relaxarse en la segona part perquè es podien complicar les coses.

Només començada la segona part, l’equip va fer autocrítica i es va enfundar el «mono de treball». I de quina manera, Àlex Roig per partida doble, anotà 2 gols en el que pareixia la sentència del partit. Però no fou així. Els fantasmes de la primera part van tornar. L’entrenador va decidir fer alguns canvis en l’alineació i incomprensiblement l’equip va abaixar de nou els braços. Excessiva relaxació i despistes defensius que feien millor al rival que finalment, va anotar 2 gols en els instants finals de matx. Al remat 2-4,victòria del Juvenil i 3 punts que ens afiancen en la sisena posició.

Des de el Club Esportiu Pedreguer volem felicitar a Joan Ivars, que va tornar baix dels pals després de 5 mesos aturat per una lesió. La setmana que ve ens visita a la nostra casa l’Alcúdia. L’horari ja està disponible en la nostra web, consulta’l!.

AMUNT PEDREGUER! AMUNT BLAVETS!