C.E. PEDREGUER

TAULES 1-1, EN LA RECTA FINAL DEL PARTIT

TAULES 1-1, EN LA RECTA FINAL DEL PARTIT

LA CRÒNICA

Amb la mel en els llavis es va quedar el Pedreguer per a sumar una nova victòria, en el segon partit matinal, aquest amb molta calor i temps estiuenc, després d’una setmana frenètica per als blaus.

CE PEDREGUER:

Najib, Miralles, Óscar (Kelvin 46′), Alex, Martí, Abel, Carles, Elias (Raúl 76′), Juanito, Sergi (Serra 73′) i Guerri (*Nico *58’*).

El partit es va iniciar amb un domini altern, veient-se al Simat amb les idees més clares, guanyant-li la partida al Pedreguer, en les pilotes aèries i profunditat, l’eixida amb la pilota local, no donava el premi buscat intentant-ho per les bandes amb Juanito i Sergi amb resultat estèril.

Najib es va haver d’emprar amb contundència realitzant bones intervencions per a mantindre el marcador inicial, 0-0 en el marcador, fins al descans.

Després de la volta de vestuaris, canviaria el xip del Pedreguer i en una eixida de córner, Guerri aconseguia avançar-se 1-0, el gol ànim el joc local, més precís i alegre amb bones eixides de pilota però sense poder rematar la faena, el Simat no va esvair i ho va intentar amb trets llunyans i algun directe, obtenint resultat en la recta final, després d’un lliure directe que va entrar com un obús, ajustadissim al pal curt de Najib, que amb la seua estirada, res va poder fer per a evitar el gol de l’empat.

Al final empat a un, que no entela la gran faena realitzada, en tot just sis dies amb tres partits consecutius dels homes de Santos Juanes.