C.E. PEDREGUER

SOM DE PREFERENT!

SOM DE PREFERENT!

Onze incial:Gauchi (P), Borja Céspedes, Ivan (C), Jordi Montaner, Àlex, Joel (67, Rodrigo), Carim (87, Carles), Jaume Devesa, Joe, Miralles (64, José Martí) i Borja Martínez (81, Pepe)

Partit de tornada de la fase de Promoció d’ascens a Regional Preferent. Els aficionats van respondre, i de quina manera. A les 16.30 hores tenien preparada una rebuda a jugadors i cos tècnic que no oblidaran en les seues vides. A l’arribada de l’autobús «la curva» es disposava a encendre les bengales blaves entonant càntics d’alé i el grup de la batucada feia sonar els instruments de percussió amb una harmonia excel·lent, els xiquets sostenien una pancarta que deia «feu-nos somiar, l’orgull d’un poble». Els jugadors baixaven del bus amb la motivació injectada per totes aquelles persones que havien fet possible la rebuda que ells es mereixien. L’equip visitant feia lo propi, era rebut pel centenar d’aficionats amb càntics de suport i ànims. Les grades anaven omplint-se, el color blanc i blau predominava sobre el blanc i roig. L’afició venia preparada vestint els colors del Club Esportiu Pedreguer. Va arribar el moment de l’eixida dels jugadors i cos arbitral, en la grada s’alçava una enorme bandera tri barrada amb el color blau en els extrems i el color blanc al centre amb el nom del club dibuixat.

Arribava el torn dels jugadors, l’ambient era espectacular, digne d’un partit d’una categoria molt superior a la que s’estava promocionant. A part dels veïns de Pedreguer, gent de tot arreu de la comarca de la Marina Alta es va congregar en el Poliesportiu Municipal de Pedreguer per animar a l’equip. Les condicions climatològiques eren molt bones per a la pràctica del futbol, a estones lluïa el Sol com també s’amagava i donava un ambient més fresc. L’àrbitre xiulà i la pilota començava a rodar en el verd. El guió era pràcticament el mateix que el partit d’anada, no hi havia dominador clar. Les ocasions les posava el Pedreguer i l’Artana intentava acostar-se a baló parat. Molt prompte, en el minut 3 Joe no aprofità una bona centrada d’Àlex, en el 15 de nou Joe control magnífic en una passada llarga intentava definir amb la cama dreta però el porter desbaratà l’ocasió a córner. Es succeïen les oportunitats, minuts després Joel provava fortuna però el porter de nou intervenia per a evitar el gol. En el minut 40 es canviaven els papers, baló enveninat de Joe, peinava la defensa i el baló anava dins però a baix dels pals apareixia un defensor de l’Artana per a rebutjar. Ja al final de la primera part arribava la primera ocasió del quadre visitant, pilota lateral penjada en una falta, rebutja Gauchi amb els punys, el rebuig cau en un jugador de l’Artana però per sort el xut colpejà en Borja Martínez i anà a córner. En el minut 45, jugada d’atac de l’Artana i el davanter va patir un colp al cap aparatós tenint que ser atés inmediatament. S’arribà 0-0 al descans i amb la sensació que el Pedreguer podia donar-li la puntada a l’Artana, sols faltava una mica de sort. La sort arribaria en la segona part.

Arribat el segon temps, L’Artana dibuixava l’alineació amb un home menys, el jugador atés en el descans encara no podia entrar. En el minut 48 es confirma que el jugador no pot continuar i és substituït. La resposta dels aficionats va ser de matrícula d’honor, el jugador rebia l’ovació encarant el túnel dels vestidors. El guió de nou, no va canviar, i ja en el minut 51 arribava una bona triangulació dels locals que finalment xutà Joel de fora de l’àrea i parà el porter. Minuts d’imprecisions dels dos equips, sabien que s’estaven jugant molt i qualsevol pas en fals els deixava malament. En el minut 63 arribà el punt d’inflexió de l’encontre, l’Artana es quedava amb un jugador menys en una falta fora de l’àrea, el jugador soltà el colze i el col·legiat li mostrà la segona groga i el camí dels vestidors. Però el Pedreguer no podia fiar-se, tot i que ells jugaven amb un menys, continuaven amb la seua tàctica. En una falta lateral penjada Gauchi es mostrava molt segur amb els punys i enviava a córner. I ja en el minut 79 arribava el gol de la tranquil·litat, en una falta botada per José Martí que entrava feia uns minuts, l’esfèric no anava amb molta altura, però Iván i Jordi Montaner arrossegaven els defensors al segon pal perquè Carim sol i amb l’interior de la seua bota anotara l’1-0. Amb l’Artana ja cansat, el Pedreguer intentava aprofitar les contres per a finiquitar el partit. En el 80 Borja Martínez en el costat dret feia la passada per a que Joe amb l’exterior enviava el baló a centímetres del pal. Ja en el minut 90 de partit, Rodrigo rebia la pilota dins l’àrea, controlava en el pit, la deixà botar i l’empalà amb l’empeine al pal llarg. 2-0 partit acabat, eliminatòria sentenciada. Aficionats, jugadors, cos tècnic i directiva van celebrar com calia l’ascens a Regional Preferent.

El Club Esportiu Pedreguer torna a la categoria de Regional Preferent després de tants anys amb una nova perspectiva, nous objectius per davant i amb la motivació d’un xiquet que per primera vegada juga un partit de futbol. El club vol agrar a tothom el suport i l’ànim incondicional en la consecució dels objectius, sense vosaltres, afició res d’açò podria haver sigut possible. Gràcies, gràcies i gràcies!

#AMUNTBLAVETS!#AMUNTPEDREGUER!