C.E. PEDREGUER

SETMANA AGRE-DOLÇA

SETMANA AGRE-DOLÇA

Per una banda el nostre juvenil va perdre en un partit accidentat en el camp de l’Akra d’Alacant.

El partit comença amb domini local i en una jugada aillada i plena de desproposits expulsen un jugador visitant. Amb inferioritat l’equip va ser capaç de posar-se per davant en el marcador i aguantar fins el descans.

En la reanudació, l’espenta local no aconseguia els seus fruits fins passat el quart i en 5 minuts son capaços de donar-li la volta al marcador.

El CE Pedreguer no tira la toalla i segueix lluitant per endur-se algo possitiu del feudo alacantí i aconseguieix empatar el partit. Seguidament, un xoc amb el porter Pau Miralles el deixa coix i acaba el partit, sense poder fer res en una jugada local on la mengua de facultats del porter i aquells aconsegueixen el 3-2 final.

Destacar la lluita de l’equip, ja quant jugaven en onze, també en deu jugadors i ja quant es va lesionar l’ùnic porter que disposa actualment el planter.

Esperem que l’esguinç que pateix Pau Miralles no s’allargue en el temps i puguem gaudir de la seua valentía i bon estar en el camp.

Ànims Pau, recupera’t.

En partit disputat en Asp, el senior del Pedreguer infringueix una derrota dolorosa a l’equip local, cuer de la classifació.

El CE Pedreguer comença ben plantant al camp, amb les idees molt clares i prompte s’avança en el marcador, la qual cosa facilita el treball dels jugadors, que veuen que la superioritat es evident. En la primera meitat ens anem al descans amb un global de 0-5. En la reanudació baixem el pistó i aconseguim arredonir el marcador en un 0 – 7.

Destacar el jugador Joshep Winstanley, autor d’un poker de gols, així com el debut en partit oficial del porter reserva Mario Cardona que no disposa de minuts. La mala sort fa que Carles Mondejar es retire en l’escalfament per problemes al turmell.

Esperem veure’t més aviat.

Esmentar que la propera setmana tenim un derbi contra el Gorgos CF, esperem el recoltzament de l’afició local.