C.E. PEDREGUER

SERGI I ABEL GUIEN AMB ELS SEUS GOLS, AL PEDREGUER A LA VICTÒRIA

SERGI I ABEL GUIEN AMB ELS SEUS GOLS, AL PEDREGUER A LA VICTÒRIA

CE PEDREGUER: Aya, Miralles, Pepe, Óscar (Nico 89′) Martí, Elias, Carles (Alex 89′) Abel (Kelvin 79′) Juanito, Sergi (Serra 79′) i Andrés (Mou 49′).

Bon matí de futbol, la viscuda ahir a Pedreguer, es disputava el partit ajornat corresponent a la segona jornada de Lliga davant l’Ontinyent 1931 B.

L’equip va saltar al terreny de joc acompanyats pels jugadors de l’equip de l’Escola, Aleví Blau, que entrena el nostre capità Pepe García.

El partit va tindre dues parts diferenciades, en la primera es va poder observar a l’equip voler jugar per bandes, ordenat i seriós en la part defensiva, mentre l’Ontinyent 1931 B, triangulant la pilota en el centre del terreny de joc, sense massa profunditat a l’àrea rival, Sergi culmine en gol una bona jugada que va arrancar des del centre del camp, 1-0 per a marxar a vestuaris.

En la segona meitat canviaria la dinàmica del partit, amb un Pedreguer més ambiciós i amb major profunditat desbordava en joc a l’Ontinyent 1931, Abel es va encarregar de posar terra pel mig i encarrilar la victòria del conjunt de Santos Juanes.

Els visitants a penes van disposar d’alguna ocasió per a reduir diferències, acabant l’encontre amb el resultat final de 2-0.