C.E. PEDREGUER

SEGUIM SUMANT

SEGUIM SUMANT

Onze inicial: Gauchi (P), Borja Céspedes, Ivan, Pepe, Àlex, Carim (73, Carles), Jaume, José Martí (71, Miralles), Isaac, Joel (57, Joe) i Borja Martínez (79, Rodrigo)

Partit a priori de tràmit contra el segon per la cua, però que a pesar del resultat final d’1-4 no fou gens fàcil per a els nostres.

Un camp de dimensions reduïdes i un rival que bregava per mantindre la categoria fent treballar als d’Octavio.

El partit començà posant-se de cara als nostres en el min 6 perquè d’una falta a favor pegada al corner i executada magistralment per José Martí, era rematada amb molta classe i a plaer per Joel en la vora de l’àrea menuda, i feia pujar 0-1 al marcador.

Però no valia baixar d’intensitat, ja que en un camp tan menut qualsevol contra-atac feia que el contrari es plantara en l’àrea de Gauchi. Fruit d’eixa intensitat els de Pedreguer robaren un baló a mig del camp que arribaria a Joel que posava el baló entre línies pera que Borja Martínez creuara el baló i feia inútil l’estirada del porter local fent el 0-2 pera els Blavets.

El ritme continuava sent molt alt per part dels de pedreguer, sempre dins dels límits que permet el joc, cosa que no sempre és interpretada de manera justa per tots, ja que al minut 41 fou expulsat per segona groga Isaac, de manera excessiva tot i que el contrari simulà una agressiò que no es va produir mai i el col·legiat caigué en la provocació del jugador Alacantí.

Ja en la segona part calia rematar la feina, després d’un arranque de la segona part, amb un joc travat i en interrupcions absurdes per part de l’àrbitre de l’encontre que va fer canviar-se les malles al nostre porter Gauchi després d’haver disputat 60 min en les mateixes sense que s’apreciara problema de confusió algun. L’entrada de recanvis en el pedreguer va fer més fluid el joc,arran de l’entrada de Joe per Joel feu que en el minut 70 després d’una treta de banda Joe es va plantar sol davant el porter i rematava de manera creuada a l’escaire un fort xut imparable.

En el min 71 l’entrada de Miralles per José Martí i la de Carles Móndejar per Carim donaven més frescor a la medul·lar, però com dèiem en un camp tan menut i en un rival contra les cordes no pots dormir-te, i en una d’eixes, una contra que agarra als nostres desprevinguts feia que en el min 76 marcara el Mediterraneo mitjançant el 10, Ismael.

Però encara faltava molt per a acabar el partit i en el min 79 Octavio acabava per donar la puntilla fent entrar a Rodigo Morales (Rodrigol)

Donant-li més intensitat a la part de dalt, i en un mà a mà en el porter contrari que eixí a la desesperada de l’àrea i tombava al nostre davanter fent que fóra expulsat el porter local.

Ja en el 83 una bona contra del blavets i un baló filtrat entre línies feia que Rodrigol posara el definitiu 1-4.

Horaris de la pròxima jornada ja disponibles en la web del club, consulta’ls!