C.E. PEDREGUER

SEGUIM DE COPES, PASSEM ALTRA RONDA DE LA NOSTRA COPA

SEGUIM DE COPES, PASSEM ALTRA RONDA DE LA NOSTRA COPA

CE PEDREGUER:
Aya (Najib 45′), Raúl, Martí, Andrés, Nico, Dani (Miralles 65′), Alex (Juanito 65′), Mou (Óscar 76′), Serra (Abel 45′), Kelvin i Elias

Tercera Ronda de La Nostra Copa, segona de les eliminatòries disputades amb èxit.

Partit vibrant des dels seus inicis, on es van veure les intencions de tots dos equips, el conjunt local amb el seu equip de Gala, mentre els visitants amb dos juvenils des d’inici i molts titulars en la banqueta o en la graderia per les sancions, no s’arribaria a distingir per la gran faena realitzada per tots ells.

Primeres ocasions per al Teulada-Moraira, la més clara, Raúl trau la pilota abans que acabe en el fons de la porteria defensada per Aya.

Una jugada embullada a l’eixida d’un córner, es va avançar el Teulada-Moraira,
1-0 en el minut 20, només van transcórrer nou més per a establir les taules, Martín va transformar una pena màxima 1-1.

Ho van continuar intentant els locals amb pilotes llargues i a la contra però sense fortuna.
El setge blavet va fer treballar al porter local, salvant al seu equip de marxar-se al descans amb un marcador desfavorable.

Ja en la segona meitat s’acaba remuntant el marcador, al quart d’hora de penal sobre Andrés, materialitzat en aquesta ocasió per Kelvin.

Tot semblava estar de cara, però als 25 minuts una eixida desafortunada del porter
Najib, acabaria en roja directa, després de rebotar la pilota a la mà, Elías seria el jugador que s’ enfundaria els guants amb bones actuacions, al igual de la resta de companys, sabent en tot moment com jugar, molts minuts, on va haver-hi ocasions en totes dues porteries, però no es mouria mes el marcador.