C.E. PEDREGUER

REVENJA AMB CARÀCTER

REVENJA AMB CARÀCTER

CE PEDREGUER 3-1 CD ENGUERA

SIMAT «A» 2-1 JUVENIL

Onze: Vaello (P), Céspedes, Ivan, Pepe (71, Miquel), Àlex, Joel, Giménez (52, Abel), Carim, Joe, Miralles (68, Escobar) i Hugo (59, Martínez).

Gran inici d’any de l’equip Senior en el primer partit de la segon part de la competició davant un rival que ens va vèncer des del meu punt de vista de manera injusta en la primera jornada, en un partit en el qual els blavets van posar tot per a endur-se els 3 punts però l’alta efectivitat de l’Enguera i la poca del Pedreguer va decantar la balança pel lloc menys probable. Aquest partit ha sigut totalment al contrari i els de Pedreguer van certificar els 3 punts per la via ràpida en la primera part.

Com sol ser habitual, l’inici de partit va ser de tantejament sense perdre l’ordre, intentant entrar al partit el millor possible sense cometre cap error. La primera va ser per al Enguera en els primers 15 minuts, ocasió clara, centrada que el davanter va llepar amb la punta del peu i Vaello va fer bona parada. A partir d’ahí el Pedreguer va dominar la possessió del baló i conseqüentment del partit on en el minut 35 va obtindre el premi en un corner tret per Joe, mal rebuig de la defensa i el més llest Carim anota l’1-0 creuant la pilota. El conjunt blavet en compte de donar una passada enrere i buscar el contra atac com és habitual va donar anar a matar el partit en la primera meitat. En el minut 39, jugada virtuosa de Joe en banda, centrada i Joel amb el cap anota el segon en l’electrònic. L’enguera passava per uns moments crítics gràcies a l’agressivitat impresa pels homes d’Octavio. Fruit d’aquesta insistència i abans del descans el Pedreguer va fer el tercer. Centrada de Céspedes al segon pal per a Hugo que remata amb el cap per a fer impossible l’estirada del porter visitant. Al descans 3-0 però no ens podíem relaxar.

La segona meitat, la pel·lícula va canviar totalment. L’enguera va fer dos canvis, tota una declaració d’intencions per a intentar revertir la situació tan negativa per a l’equip. Tirant la línia de pressió molt més amunt arriscant d’una manera notable en defensa i agafant el pes del partit i la possessió. Per contra, al Pedreguer li va costar entrar en aquest inici, ja que l’Enguera va eixir una miqueta més connectat. Això sí, el Pedreguer molt ordenat darrere sense cedir massa ocasions ben sòlid darrere. Fins que en el minut 64 en una jugada aïllada, centrada el baló quedà mort dins l’àrea, el davanter es va anticipar al defensor i aquest va cometre penal i posteriorment gol anotat per l’Enguera. A partir d’aquest moment el matx es va igualar, fins i tot el Pedreguer va tindre varies ocasions per a fer el quart i ells intentaven fer mal penjant pilotes però sense més misteri es va acabar el partit i 3 punts importantíssims que es queden en Pedreguer. 

Per contra, el Juvenil va perdre per 2-1 en la seua visita a Simat de la Valldigna en un partit per a oblidar. No obstant el conjunt de Mallol va eixir molt bé els primers compassos de partit, fruit d’aquest bon inici ens vam avançar en el marcador per de Dani encara que en l’acta oficial del partit figura que va ser l’empat. En aquell instant es va acabar el partit per al Pedreguer. La reacció local va ser immediata i va remuntar la partida amb dos gols. En la represa sols els Simat sabia el que es jugava i va anar a per totes mentre els jugadors del Pedreguer van eixir despistats i desconcentrats. Partit roí del conjunt blavet en aquest inici d’any, toca remar tots junts per a la consecució dels objectius.

#amuntblavets #amuntpedreguer