C.E. PEDREGUER

REMUNTADA EN CAMP CONTRARI

REMUNTADA EN CAMP CONTRARI

Aquest cap de setmana sols hem tingut el partit del juvenil disputat ahir per la tarda en camp visitant.

L’onze inicial esta format per Pau Miralles, Dani Franco ( Pau Gómez ) Oriol , Ismael , Juan Camilo ( Miki ) Garcia , Abel , Escobar Villalta ( Camarena ) Iker i Joel.

En la primera part l’equip ix dubitatiu com sempre, ens trobem amb un penalt a favor (Abel), molt protestat per part de l’equip local. Encara que ens posem per davant en el marcador, l’equip no troba el seu joc i en 10′ ens fan 3 gols. (un que para Pau i l’àrbitre dona per vàlid sense més explicacions  i altres dos en dubtosa posició. Per tant ens anem al descans amb 3-1.

En el temps intermig, Raul, l’entrenador del poble aclara les idees i analitza què està passant i la forma de solucionar-ho. En la segona control total del partit i remuntada 3-4 amb un altre d’Abel i doblet de Joel.

Destacar una setmana més que Pau Miralles, ùnic porter de l’equip i encara no recuperat completament i ho dona tot per poder ajudar a l’equip. L’altre porter, Joan encara seguix convalecent d’una lesió i operació.

Cal esmentar el debut d’un altre cadet, en aquest cap Miki que forma part del cadet de l’escola de Pedreguer.

La propera setmana esperem seguir esta ratxa positiva front un rival de proximitat com es el Gorgos CF, el qual ve per davant de nosaltres. Els esperem el dissabte per la tarda.

A banda, recordar que el CE Pedreguer posa a disposició de l’afició un bus gratuït per anar animar al primer equip en el desplaçament front el lider, el Calvari de Benidorm, que aquesta setmana no ha puntuat. Encara no hi ha data confirmada però les plaçes de bus s’atorgaran per escrupulós ordre d’inscripció.

Amunt Blavets!!!