C.E. PEDREGUER

Remar a contra corrent, sobreposar-se i eixir pitjor.

Remar a contra corrent, sobreposar-se i eixir pitjor.

CE PEDREGUER: Alberto, Miralles, Óscar, Kelvin, Martí, Carles, Abel, Serra (Chávez 59′), Juanito (Sergi 68′), Andrés i Sergio Quesada (Escobar 16′)

Qui a simple vista observe el marcador del partit, pot pensar en un gran daltabaix del CE Pedreguer, mai més lluny de la realitat.

No podia començar el partit tan malament per als jugadors Blavets, apreciant-se ja des d’aqueixos instants que s’havia de treballar encara més per a intentar traure una cosa positiva del Morer, en el minut 6 una falta que només veuria el col·legiat davant la sorpresa dels locals que ni tan sols van protestar res en l’acció d’Óscar sobre Néstor, targeta roja directa, expulsió i gol de falta. Es van sobreposar en poc temps amb bones combinacions de pilota i remuntant el gol en contra, primer Abel i després Andrés, l’Oliva estava tocat mentre els de Santos Juanes treballant a full, amb ocasions per a augmentar el marcador, Serra va tindre en les seues botes el 1-3, es va estirar una mica abans del descans l’Oliva que en els set minuts d’afegit excessius pel disputat sense incidències per a això, però amb clara evidència que s’arribara al descans amb empat a dos sense fortuna per al trencilla.

Després del pas pel vestuari, la segona meitat, es preveia llarga i amb molta intensitat, empatarien els locals en el 55 amb una jugada en fora de joc, però encara quedava més per a veure, en una altra jugada on no eixien de la sorpresa els allí presents, penal vist només pel col·legiat, deslligant el súmmum dels súmmums, en acabar Kelvin expulsat per una nova roja directa, quedant-nos amb nou jugadors, Néstor no desaprofitaria la pena màxima per a avançar al seu equip, pràcticament el partit ja estava en el terreny que el trencilla de torn va provocar. Poc més del Pedreguer que no va perdre la cara la resta dels minuts, encaixant dos gols més en les acaballes del match.

No queda una altra que alçar el cap ben alt xavals, seguir amb eixa actitud i treball del que no hi ha res on retraure-vos blavets.
No es normal que una sola persona que no treballa durant la setmana per a preparar un partit de futbol, tira per terra tot aqueix treball.

Xics cap alt i a seguir així, segur arribaren les alegries.