C.E. PEDREGUER

RACING D'ALGEMESSI 0-0 CE PEDREGUER

RACING D’ALGEMESSI 0-0 CE PEDREGUER

RACING D’ALGEMESSI 0-0 CE PEDREGUER

El CAMPELLO 3-0 JUVENIL

Onze: Gauchi (P), Cabanilles, Miquel, Cristian de Luis, Miralles (C) (64, Arnau), Jaume, Mondéjar, Kevin (32, Cambronero), Abel, Axel i Alfie (64, Jordi, 80 Maverik).

Partit molt complicat per als interessos blavets malgrat que l’Algemessí és l’últim classificat. Les condicions climatològiques sumat a les moltes lesions que arrossega l’equip actualment eren factors que donaven un plus de dificultat en aquest partit. El Pedreguer va eixir connectat enllaçant algunes oportunitats al començar la primera meitat, però prompte vam patir la lesió de Kevin i en la segona part la de Miralles i Jordi al patir un colp en la cara. Gauchi va ser l’heroi de la vesprada, va aturar un penal amb una molt bona estirada i Maverik quan va ingressar al camp va desbordar vàries vegades per banda però les centrades no trobaven rematador. En els últims minuts els dos equips van poder endur-se la victòria pero el marcador no és va estrenar. La pròxima jornada rebrem a l’Olleria.

El juvenil va patir una derrota per 3-0 davant el Campello A. Prompte el partit es va posar de cul i l’equip local va saber tancar-se darrere i ser resolutiu en atac. El pròxim partit serà en casa davant el CF Intercity «B»