C.E. PEDREGUER

PERDUDA LA BATALLA, PERÒ NO LA GUERRA

PERDUDA LA BATALLA, PERÒ NO LA GUERRA

Onze inicial: Gauchi (P), Borja Céspedes, Ivan, Pepe, Joe, Isaac, Carim, Jose Martí, Joel, Miralles i Borja Martínez.

Partit corresponent a la jornada 24, el Pedreguer s’enfrontava a un rival directe, a un rival molt dur que ja en la primera volta va resultar victoriós encara que amb molta polèmica arbitral. Els dos equips sabien el que es jugaven i van eixir molt forts en els primers minuts. Però les primeres ocasions venien de mans dels nostres. En el minut 18 va saltar la polèmica, baló llançat dins l’àrea de l’Altea i Ivan cau a terra per un colp en la cara propinat suposadament pel defensor. En aquell moment es formà una tangana que va durar uns minuts i l’àrbitre va saldar en amonestar als dos equips. Al fil del descans l’enfrontament no donava lloc a ningun dominador, sinò al joc competitiu i brusc per part dels dos.

El començament de la segona part no podia ser millor. Allà per el minut 49 Joe fabricava un golàs de bella factura. Conducció de l’esfèric arrabassant el mig del camp i no s’ho pensa dues vegades, pilota un poc botada i xut que dibuixa una paràbola impossible per al porter visitant, ja que estava una mica avançat (punt de penal). 1-0 i el matx pareixia de cara per als nostres. En el minut posterior els visitants tenien una gran oportunitat per fer les tables en una mala eixida de Gauchi però no va resultar així. El minut 53 significaria un punt d’inflexió en el partit, l’àrbitre senyalava fora de joc de Borja Martínez quan encarava el porter en una posició molt dubtosa que l’afició no va dubtar en reclamar i protestar. Arribat l’equador de la segona part, en un contra-atac ben dissenyat per l’Altea, Joe comet penal al relliscar i intentar parar al contrari. Gol convertir i tocava remar. L’equip estava ben col·locat, però l’Altea donava la sensació que tenia més perill en aquells instants i al voltant del minut 80 arribà el segon gol fruit d’un mal balanç atac-defensa en un contra-atac de l’equip rival. 1-2 y es complicava molt més el partit. Els últims 10 minuts van ser una bogeria, el Pedreguer arriscava en totes les línies, col·locant a Ivan de davanter centre intentant buscar el gol de l’empat. L’equip ho tenia clar, basculant el joc per les bandes e utilitzant el joc directe per tindre alguna ocasió més. I en el minut 90 arribaria la ocasió més clara. En un remat de cap per dalt l’escaire s’escapaven les possibilitats dels locals i la postre, el partit.

A falta de rebre les notificacions de la federació destacar la sanció per a la pròxima jornada davant l’Ondarense d’Ivan Malter al rebre doble amonestació en el partit. La pròxima jornada es disputarà el cap de setmana del 24/03 ja que aquesta setmana no es disputen partits perquè es festiu.