C.E. PEDREGUER

PER POC NO SALTA LA SORPRESA

PER POC NO SALTA LA SORPRESA

UD CASTELLONENSE 1-1 CE PEDREGUER

CALP «A» 1-0 JUVENIL

Onze: Vaello (P), Cépedes, Pepe, Àlex,  Martí, Joe, Rodri, Jaume, Joel, Miralles i Hugo.

Encontre d’alts vols en el camp del líder de la categoria que clarament aspira a ascendir a tercera divisió. En el començament del partit el Castellonense va dominar molt ràpid la possessió del baló i el Pedreguer isqué molt ben plantat en el terreny de joc, pressionant de manera intensa l’eixida de baló dificultant la seua circulació i recuperant en molts casos la possessió. La defensa es mostrava sòlida davant un equip molt golejador. Tanmateix  la primera meitat Vaello va fer una gran estirada evitant el gol local en un bon remat de cap, la pilota divisava l’esquadra.  I la defensa evitava mals majors rebutjant varios remats mansos fora dels dominis blavets. Arribant al final de la primera part Rodri envià una centrada molt bona per a Hugo que la va tocar com va poder i el porter va fer una gran parada, en el rebuig Hugo des de terra reaccionà ràpidament per a rematar de cap però sense la força suficient per a sorprendre. Finalitzant l’acte el domini blavet era latent i Jaume disposava d’una gran oportunitat en mà a mà amb el porter però el defensor li va fer falta en la vora de l’àrea.

La segona part el Castellonense va realitzar 3 canvis per revertir la situació i molt prompte va tindre la primera en un mà a mà amb Vaello que resolgué eixint ràpid i tapant el tir amb els peus. A partir d’aquest moment l’equip local intentava per totes fer gol acumulant el major nombre d’homes en atac. En el 68 Rodri era expulsat per doble amonestació, les percussions i les centrades per banda eren constants amb una defensa i el porter que ho van traure tot sense concedir cap perill. Ja en els últims 10 minuts, en el 83 el Pedreguer anotà per mitjà de Joe, en una contra, rep Joel en el pic de l’àrea la centra i Joe l’empala amb la surda i la va creuar impossible per al porter.  Fins al final del partit el Castellonense sumava tots els efectius possibles en atac, incloent centrals, per a poder empatar el partit. En el 93 arribà l’empat, llançament en llarg, disputa entre Pepe i el central, aquest la pentina i el davanter en posició clara de fora de joc no perdonà davant Vaello. Tot i que el Pedreguer no va fer ningun canvi, l’àrbitre va donar 7 minuts de descompte. Encara va hi haure temps per a una altra ocasió local però sense conseqüències per als blavets. En definitiva, gran partit dels blavets que demostren una vegada més que poden competir amb qualsevol equip de la categoria fins al punt de que el passat Diumenge quasi s’emporten la victòria del camp del líder. En la pròxima jornada rebrem la visita del Tavernes, un equip que també es situa en lo alt de la classificació amb expectatives de promoció.

D’altra banda el juvenil va perdre en casa del Calp de nou fent un molt bon partit. El plantejament era clar i així va ser, durant tota la primera part no van donar facilitats a l’equip rival i es situaven molt bé en el verd.  Les ocasions arribaven a compta gotes a baló parat sense massa perill. Ja en el minut 60 arribà l’únic gol de la vesprada en una arribada per banda esquerra i centrada amb la posterior rematada en boca de gol. Després el Pedreguer s’estirà intentant crear perill però sense tindre la fortuna del gol. La pròxima setmana el Juvenil visitarà el camp de l’Alacant, un equip complicat que es situa en posicions altes.