C.E. PEDREGUER

PARTIT ROCÓS

PARTIT ROCÓS

El senior del CE Pedreguer en partit disputat en la tarda de diumenge, ha aconseguit la victòria per 2-0 contra un rival que estava prop de nosaltres. Per tant, la victòria dona un marge de punts respecte al rival a més de reafirmar la trajectòria positiva de l’equip.

En el partit ha reinat l’igualtat, amb una proposta local de tindre el control del partit i anar arrimant-se a l’àrea rival per aconseguir gols, però Esides de Caramanchel CE ha plantejat un partit en el que haguera les mínimes ocasions possibles, això ha fet que el partit no haja sigut vistós.

L’equip local no ha perdut mai l’intensitat i les idees per tal d’apropar-se al porter visitant. Octavio, l’entrenador local ha canviat algunes peçes del seu engranatge per tal de donar més profuntitat als locals, i en una jugada combinativa de la part ofensiva de l’equip ha aconseguit el primer gol obra de Isaac.

Aquest gol ha fet que l’equip visitant canviarà el seu plantejament, el qual ha topat amb la defensa local que s’ha mantés ferma en tot el partit, ja que el porter local no ha tingut cap intervenció destacada. La insistència local ha tingut premi, ja que Rodri ha aconseguit el segón gol en les postrimeries del partit.

Des del CE Pedreguer, agraïm la col·laboració de Antoni Bags per tal de sortejar un bolso de la seua marca en el descans del partit.

Amunt blavets!!!