C.E. PEDREGUER

NOVA VICTÒRIA EN LES GALGUES

NOVA VICTÒRIA EN LES GALGUES

CE PEDREGUER 2-1 UD PORTUARIOS

Onze incial: Gauchi (P), Rodri, Ivan (C), Miquel, Àlex, Carim (89, Eloy), Jaume, Giménez, Joe, Miralles (80, Abel) i Borja Martínez (64, Jose Martí)

3 de 3 i ja són 9 els punts aconseguits en el nostre feudo. Aquesta vegada fou davant la UD Portuarios el dissabte passat a les 18:00. L ‘equip va anar de menys a més en un partit en la tònica habitual, igualat, de poder a poder i molt competit.

La primera part va estar en la tònica habitual, sense dominador clar i amb ocasions per als dos equips. Als 13 minuts de joc quan encara els dos equips estaven asseient-se en el terreny de joc, va marcar el Portuarios. Arribada fins línea de fons, passada enrrere i de primeres centrada finalitzada de cap en el segon pal. A partir del gol els de Pedreguer es van posar les piles i de quina manera. Al cap de pocs minuts Joe es quedava sol davant el porter el qual va fer una bona parada enviant l’esfèric a corner. En el minut 31, després una gran arrancada i deixar darrere a dos jugadors en banda, ja dins l’àrea el tercer jugador va cometre penal i Borja Martínez es va encarregar de fer l’1-1 en el marcador. Fins al descans els nostres van seguir intentant canviar el marcador però no va ser així.

En la segona meitat els blavets seguien insistint per les bandes amb Joe i Carim molt incisius fins que en el minut 51 en una recuperació en el mig del camp, obertura per a Carim que veu sol a Borja Martínez en el segon pal, passada rassa i Borja de primeres fa el segon i definitiu gol de la vesprada. Doblet per al de Dénia que s’estrena com a golejador en la categoria de Regional Preferent. En el minut 71 la UD Portuarios es va quedar amb un jugador menys per doble amonestació. Poc després arribarien les ocasions del conjunt blavet. Primer una centrada de Joe, Jaume la deixa de cap per a que Rodri remate i el porter envie a corner. En segon lloc de nou en un corner penjada de Joe i Miquel per poc envia per dalt del travesser.

Per contra, el Juvenil va perdre ahir per 0-3 davant la Nucia «B» en un partit marcat per un penalty dubtós senyalat i un altre no senyalat. Els jugadors van donar la cara i van treballar bé a pesar del mal resultat. En la segona part el Pedreguer es va quedar amb un menys i la Nucia va fer els 2 gols. No obstant això, el Pedreguer va gaudir de varies ocasions abans de finalitzar el partit.

La pròxima jornada el Senior jugarà en el camp de l’Alcúdia i el Juvenil farà lo propi davant el Denia «B».

#AmuntBlavets #AmuntPedreguer