C.E. PEDREGUER

MALA RATXA

MALA RATXA

UD ALGINET 1-0 CE PEDREGUER

CF LA NUCIA «B» 2-0 JUVENIL

Onze: Gauchi (P), Céspedes, Miquel, Pepe, Rodri, Joe, Martí, Giménez,  Carim (52, Carlos Eduardo), Miralles i Martínez

Partit que afrontava el Pedreguer amb moltes baixes per sanciones, ausències tècniques, lesions. L’encontre no va tindre molta història amb moltes poques oportunitats en el partit. Les reduides dimensions del camp de l’Alginet dificultaven que la pilota circulara. Els dos equips ho sabien, molt ben plantats durant tot el partit i sense concedir massa oportunitats. No obstant, si algun equip portava la iniciativa del joc eixe era l’equip local. Buscant quasi sempre l’esquena dels laterals, sobre tot volcant el joc a la banda dreta. Així i tot la primera ocasió era blaveta, en una contra Giménez per a Joe i aquest xuta forçat amb la dreta per dalt del travesser. Al final de la primera part vindrien dos ocasions per a cada equip, contra ben tirada per Rodri que enllaça amb Joe que no s’ho pensa i xuta precipitat des de 3/4 de camp. Per part dels locals, corner botat i rematat per dalt, ocasió molt clara.

La segona meitat va ser molt diferent, l’Alginet va fer un canvi introduint un davanter rematador i va ser notori. Als 2 minuts Gauchi atrapava un baló rematat de fora l’àrea. En el 50 arribava la gerra d’aigua freda, el davanter que acabava d’ingressar en el terreny de joc rematava sol i feia l’1-0 definitiu. Més tard, l’àrbitre anul·lava un gol a l’equip local, en un principi el remat era legal, però el davanter que acompanyava la jugada estava en fora de joc. A pesar del domini local, en els últims minuts el Pedreguer disposaria d’una oportunitat inmillorable, centrada de Joe des de la banda esquerra que Martínez no arriba a tocar en boca de gol. L’última seria per a Joe xutant de fora l’àrea lluny dels dominis del porter local. Al remat 1-0 en un partit molt gris dels blavets. Destacar el debut del Juvenil Carlos Eduardo que va tindre bons minuts en el verd.

Per contra el Juvenil tampoc va estar acertat en la seua visita a la Nucia perdent per 2 gols a 0. Va aconseguir aguantar fins el 38 i en els últims instants de partit va patir el 2-0. La pròxima setmana el Sénior tindrà una batalla d’alts vols davant el Carcaixent i el Juvenil farà lo propi davant el Denia «B».

#amuntblavets #amuntpedreguer