C.E. PEDREGUER

LA PRIMERA

LA PRIMERA

CE PEDREGUER 2-1 SD SUECA

Onze inicial: Gauchi (P), Ivan (C), Miquel, Rodri (89, Eloy), Jose Martí, Pepe (78, Abel), Ivan Giménez, Joel (70, Carim), Joe, Miralles (86, Àlex Escobar) i Borja Martínez

Primera victòria del CE Pedreguer davant el també debutant SD Sueca. Es va viure un partit igualat, de poder a poder. En la primera part el baló no tenia posseïdor però les ocasions venien per part dels blavets que van tindre fins dos mà a mà amb el porter visitant. Molt prompte en una de les poques oportunitats el SD Sueca es va avançar al marcador. L’equip va seguir igual fins que en el minut 22 Joe es plantà sol i amb molta picardia va picar la pilota per dalt del porter. Al descans 1-1 .

En la segona meitat va hi haure trams de domini per part dels dos equips, i quan més dominava el Sueca l’esfèric el Pedreguer va fer el 2-1, obra de Carim 10 minuts després d’entrar al terreny de joc. Gran recuperació de Miralles en camp contrari, passada per a Abel i aquest dins l’àrea la toca arrere per a un Carim que entrava com un raig per a col·locar el baló en les malles. 2-1 i el marcador no anava a moure’s gràcies a la bona defensa i les grans intervencions de Gauchi en els instants finals a baló parat.

Volem agraïr als aficionats que van anar al camp a suportar l’equip. La pròxima jornada es disputarà fora de casa en la localitat d’Àlcasser. L’horari el podreu visualitzar en la web.

#AMUNTBLAVETS!#AMUNTPEDREGUER!