C.E. PEDREGUER

LA MALA SORT DELS ÚLTIMS MINUTS

LA MALA SORT DELS ÚLTIMS MINUTS

Onze inicial: Pau Miralles (P), Daniel Escrig, Abel, Joel, Iker, Alex Escobar, Pau Gomez (46, Alex Roig), Juan Camilo, Dani Franco (55, Dani Camarena), Alejandro Garcia i OriolPartit disputat en el camp del Porturarios, equip que anava per darrere en la nostra classificació i que va posar el partit diumenge en horari prime time, a les 17 hores. Tot semblava molt bé per a gaudir d’un gran partit, el qual es va embullar de tal manera que al final vam tindre una sensació desagradable ja que en els 3 últims minuts van aconseguir marcar un gol després d’una falta que no semblava tal i després d’una distracció la pilota va caure en mans del jugador més talentós que amb un toc sutil, el va marcar al fons de la xarxa.Però el partit va ser molt mes interessant que aqueix gol local, ja que els jugadors dirigits per Raul Romera i en aquesta ocasió per indisposició del mateix es van asseure en la banqueta Sam i Juanjo, amb Juanpi com a delegat; un equip tècnic format per a l’ocasió que va portar i va dirigir a l’equip per a guanyar.

Comencem el partit amb un domini vacil·lant del Pedreguer, el qual a través de canvis de direcció i sentit van crear multitud d’arribades a l’àrea, moltes d’elles acabant les jugades. Una en concret de Joel, vam veure que el porter local era un gran jugador ja que es va marcar una estirada, gens envejable a porters que tots coneixem. Va ser un preludi del domini del joc, sobretot en la banda esquerra.

La segona part, vam introduir un canvi a l’inici del partit i continuem insistint en desplaçaments llargs però a banda d’això, afegim joc combinatiu en el centre del camp, ja que Abel i Camarena es van fer amb el centre del camp i l’equip local només va poder frenar als nostres jugadors amb entrades amb molta força, la majoria innecessàries. En aquesta segona part comencem a tindre ocasions a pilota parada tant en córners com en faltes directes, les quals estavellem dos tirs al travesser. També en alguna jugada combinativa vam tindre ocasions clares, molt clares i per falta de definició no aconseguim l’objectiu. Continuem intentant-ho fins que una jugada ens va deixar només al nostre jugador Alex Garcia davant del porter i per poc la pilota no va entrar netament. Arribava un jugador en segona línea per espentar la pilota en les malles però l’àrbitre va decretar fora de joc posicional. I ja en els minuts finals la mala sort es va acarnissar amb el juvenil i ens van ficar el gol que va decidir el partit.

Destacar a Alex Escobar el partidàs que va fer; fou capaç d’impartir un màster quant a col·locació, en un contra un amb el davanter que li treia un pam, i li va guanyar tots els duels aeris, així com tots els desplaçaments tant amb peu esquerra i dreta, la qual cosa va crear moltes ocasions de gol i aproximacions a l’àrea, així com una eixida neta de la pilota per a iniciar el joc combinatiu de l’equip. Al remat 3 punts que se’ns escapen per ben poc.

#AmuntPedreguer!#Amuntblavets!