C.E. PEDREGUER

LA CARA I LA CREU

LA CARA I LA CREU

UNIVERSITAT D’ALACANT 4-0 CE PEDREGUER

CEF EL VERGER «A» 0-1 JUVENIL

Onze: Dani (P), Ivan (C), Miquel, Àlex, Toni, Jaume, Abel (62, Montaner), Miralles (46, Hugo), Cabo (46, Mondéjar), Cambronero (53, Oscar) i Martínez.

El Pedreguer buscava revertir la dinàmica negativa que arrossegava de les anteriors jornades i la primera part va hi haure bona actitud i un bon posicionament en el verd. Malgrat que el gol va arribar molt prompte en un rebuig després de salvar el gol Dani, l’equip va donar la cara i inclús va fer un pas endavant dominant el joc en molts compassos i aconseguint oportunitats d’empatar. Una ocasió clara d’Àlex desbaratada pel porter, dos corners amb molt de perill. Es cantava l’empat, ja que la Universitat d’Alacant no eixia del seu camp. Però va arribar el descans i l’1-0 es va mantindre.

La segona part va ser molt dolenta, sumat a què els canvis que va fer l’equip local posant dos jugadors ràpids per a fer-li mal al Pedreguer a l’esquena van ser el detonant del partit. En el minut 1 mà a mà que fallen a porta buida i en el següent minut arribaria el segon gol de la mateixa manera. Aquest gol va suposar un fort colp en els jugadors blavets i va ser dominat completament pel rival. Tot i això Toni va disposar d’una oportunitat però la pilota pegà en el pal. En els últims 10 minuts amb l’equip ja sense confiança per donar-li la volta va encaixar dos gols més que agreugen la situació negativa en termes esportius.

L’altra cara de la moneda la va donar el Juvenil que va aconseguir guanyar al Verger en el seu feu amb un partit molt seriós dels xavals de Crespo. El Verger va plantejar un partit molt complicat, travat amb poc de joc sabedors els dos equips de la dificultat. La segona meitat es va decantar del color blau gràcies a un llançament en llarg de Pau, peinada d’Arnau i definició de Sergi perfecta. El Pedreguer va aguantar el resultat fins al final, amb alguna jugada de perill però finalment els 3 punts van viatjar a Pedreguer.

  #AMUNTBLAVETS #AMUNTPEDREGUER