C.E. PEDREGUER

JORNADA POSSITIVA

JORNADA POSSITIVA

Els resultats deparats de la jornada confirmen els bons moments pel que passa el senior del CE Pedreguer, el qual va guanyar en partit disputat el divendres contra el Gorgos CF, amb una bona assistència del públic el qual va gaudir d’una primera part molt bona de l’equip local que va aconseguir 2 gols d’avantantge i va desquiciar als jugadors visitants els quals van patir dos expulsions.

Aquestes expulsions van ajudar a l’equip contrari el qual va plantar cara en la segon meitat fent un gran esforç i mantenint la portería sense més canvis. Pel que respecta a l’equip local, es van relaxar i no van patir ocasions clares de gol de l’equip visitant. L’entrenador va moure la banqueta per activar la passivitat local.

 Per l’equip local va marcar Joshep Winstanley i Isaac Llobell.

Pel que respecta al juvenil, en partit disputat en la tarda d’ahir a les 18:45 en Xativa, contra l’Olimpic, un molt bon equip, el qual patía les absències per lesió dels dos porters i el qual va jugar Pablo Cabrera, porter cadet que va fer un gran partit.

L’equip es va avançar en el marcador amb gol d’Iker Sapena, el qual va ajudar a portar el domini del joc, encara que en una jugada desafortunada l’equip local va fer gol (en pròpia porta). A continuació, els dos equips ho van intentar sense massa sort.

Al final, repartiment de punts i seguim sumant.

Amunt blavets!!!