C.E. PEDREGUER

GRAN SETMANA

GRAN SETMANA

UD CANALS 1-2 CE PEDREGUER

Onze: Vaello (P), Céspedes, Ivan (C), Miquel, Pepe, Martí, Miralles (71, Joel), Jaume, Giménez, Martínez i Hugo (83, Rodri).

Gran victòria a domicili davant un rival molt complicat que fins a dia d’avui està posicionat en la zona alta de la taula. Partit molt seriós dels blavets en un camp realment complicat on l’afició local espenta moltíssim i l’equip perd molt pocs partits.

La primera meitat va estar molt disputada, els blavets van defendre molt bé i van estar molt sòlids en defensa sense concedir massa oportunitats. Exceptuant el gol i un mà a mà que Vaello es va encarregar de desbaratar. El joc s’interrompia contínuament, ja que els jugadors van cometre moltes faltes. Per part dels blavets una per a Miralles i altra per a Borja Martínez. Internada en l’àrea i xut que repel·lix un defensor a córner i la segona i més clara va caure en mans de Borja, conducció en carrera escorat a la dreta va decidir passar el baló que va tapar el defensa que tal volta si haguera xutat podria haver-hi canviat el guió. Arribats els últims 5 minuts el Canals es va avançar en el marcador, treta de banda i centrada que el davanter rematà amb el cap creuant la pilota certificant un gran gol.

La segona meitat van eixir els dos equips amb la mateixa tònica, moltes interrupcions i poques ocasions. Poc a poc el Pedreguer anà soltant-se i en el minut 71 arribà el gol del empat obra de Borja Céspedes amb una gran jugada combinada per banda. Borja Martínez recuperà el baló al mig del camp, passa per a Giménez, aquest va obrir a banda per a un Céspedes que arribà com una locomotora i es plantà en la frontal, xutà amb gran violència i la pilota va entrar per l’esquadra, un autèntic golàs. Arribat aquest moment el partit es va obrir buscant els dos equips la puntada. El Canals feia mal a baló parat però sense conseqüències finals, la pilota es passejava per l’àrea sense rematador. En els últims compassos de partit, la jugada de la victòria era fabricada entre els dos jugadors que havien ixit de refresc. En un contra atac, de nou recuperació en el mig del camp, obertura per a Joel en banda i aquest de primeres creua el baló per a l’arribada en carrera d’un Rodri que es plantà mà a mà amb el porter local i definí perfecte a un costat. 2 minuts després Jose Martí era expulsat però sense més història perque el Pedreguer va continuar sòlid i els 3 punts van viatjar cap a casa. Enorme victòria dels jugadors i cos tècnic blavet.

D’altra banda el Juvenil també va aconseguir imposar-se amb el mateix resultat en Alfaz del Pi en un partit parell e igualat i molt prompte es va avançar de penal obra de Ruben arribant al descans 0-1. En la represa l’equip local va empatar al minut 55 però els blavets van persistir fins que 10 minuts després Marc Garcia va fer el gol de la victòria aguantant el resultat fins el final i certificant així la gran jornada per al nostre club. Gran victòria i 3 punts que són vida per als jugadors.

La pròxima jornada el sénior s’enfronta en casa davant el Muro, rival que està situat en les primeres posicions de la taula classificatòria, el dijous 5/12 a les 21:00 hores i el juvenil si no canvia res jugarà davant el Campello el 7/12 a les 16:30.

#amuntblavets #amuntpedreguer