C.E. PEDREGUER

GAUCHI I UN EQUIP SÒLID FRENEN AL XÀBIA

GAUCHI I UN EQUIP SÒLID FRENEN AL XÀBIA

CE PEDREGUER 0-0 CDF XABIA

Onze: Gauchi (P), Miquel, Ivan (C), Jordi, Àlex, Giménez (69, Mondéjar), Jaume, Joel (79, Borja), Abel (64, Cambronero), Sergio (64, Miralles) i Cabo (78, Rodrigo)

Després de l’empat in extremis davant el Pego on la imatge va ser molt bona en molts aspectes, tocava enfrontar-se a un dels galls de la categoria. El Pedreguer va aconseguir maniatar al Xabia en gran part de l’encontre. La primera part l’equip de Davo va demostrar que podia fer-li front a un gran equip com el Xàbia, fins al punt que va estar millor en el verd i va concedir molt poc. Gauchi va estar molt segur i va aturar algun dels pocs xuts va concedir la defensa blaveta. Per part local, algunes incursions per banda de Joel i Abel sense molt de perill.

La segona meitat, l’entrada de Ferran en l’equip visitant va ser determinant per inclinar el domini i arribaren les oportunitats més clares que afortunadament Guerrero va desaprofitar, un llançament al pal quan ja es cantava el gol i dos llançaments fora dels dominis de Gauchi. Arribant al final del partit, el Pedreguer comet penal per mans i Guerrero era l’encarregat de desfer la igualada en el marcador. Però va aparéixer l’heroi de la vesprada, Gauchi li va guanyar la partida psicològica a Guerrero endevinant la trajectòria de la pilota i certificant el gran partit que va fer. Ja en el descompte de partit, la més clara fou per al Pedreguer de les mans de Rodri, bona centrada de Cambronero, la pilota va un poc mossegada, Rodri la toca amb la mala sort que el baló pega en el pal i va fora. Final 0-0 i molt bona actuació del conjunt blavet davant un equip que segur que estarà lluitant per la promoció d’ascens a Tercera Divisió.

D’altra banda, el Juvenil es reencontrava amb el futbol davant el Denia «B» que és el líder de la categoria. Malauradament els xiquets de Crespo van perdre 2-5 en un partit molt igualat que es va decantar per individualitats i errors puntuals. Els gols blavets van ser factura de Sergi i Ximo. La carrera és de fons, i s’haurà de lluitar fins a final de temporada.

#amuntblavets!