C.E. PEDREGUER

EN LES NOSTRES MANS

EN LES NOSTRES MANS

Onze incial: Gauchi (P) (73, Mario), Borja Céspedes, Ivan, Jordi M, Àlex (67, Isaac), Jaume (51, Pepe), Jose Marti (60, Miralles), Joe, Carim, Joel i Borja Martínez. La jornada passada va ser molt fructífera per als interessos del CE Pedreguer. Amb la victòria davant la UD Benissa, el Pedreguer deixava la feina feta i sols faltava esperar que l’Ondarense fera la seua. I així va ser. La tasca era complicada, però va aconseguir empatar 1-1 front la Nucia amb gol d’un exjugador del Pedreguer en temporades passades, Manu Pallás. Ara, està en les nostres mans decidir el futur pròxim del club. A totes resolucions si guanyem davant l’equip il·licità serem equip de promoció a Regional Preferent. Però haurem de lluitar com mai per emportar-nos els 3 punts cap a Pedreguer. Existeixen altres possibilitats per a promocionar, però no les contemplem. Hem de guanyar, i així ens assegurem la promoció a tots els efectes.

La victòria davant la UD Benissa, va estar molt treballada. L’equip com quasi sempre, en el rectangle de joc demostrà una gran intensitat i una solidesa defensiva encomiable. No donà opcions a l’equip visitant en cap moment, inutilitzant els atacs poc efectius del Benissa. En la primera part el CE Pedreguer fou amo i senyor de l’encontre. Ja en els primers minuts avisava en dues ocasions. Jose Martí penjava el baló sense trobar rematador. En el minut 18, en una fantàstica triangulació entre 3 jugadors i una posició dubtosa de Borja en el desmarcament dins l’àrea visitant, Carim va fer l’1-0 en la passada de la mort de Borja. El guió del partit podria haver canviat, però no va ser el cas. Els nostres van seguir espentant, i en el minut 22 en un bon contra-atac, Borja per a Jose Martí i aquest per Joe un poc escorat, en el mà a mà el porter li va guanyar la partida i envià la pilota a corner. Ja en els minuts finals de la primera part, de nou Carim efectuà un bon dispar, però el porter es tornà a lluir en una gran estirada a mà canviada. En el 45, un rebuig d’un corner, Jaume fa la passada de la mort perquè Ivan l’espentara amb un toc de qualitat, i de nou, ara un defensor trauia la pilota de baix dels pals. Es resistia el 2-0.

En la segona part, la pel·lícula no va canviar. Els nostres, seguien apretant fins que en el 49 va arribar el segon de la nit. Un bon baló penjat, Borja el deixava de cara de forma sutil per a que Joe arribara en segona línea i realitzara un xut impossible per al porter. De nou, feia un autèntic golàs. Poc després el CE Pedreguer desaprofitava una gran ocasió. En una falta ben penjada per Joel, Ivan la posà de cap al cor de l’àrea per a que algú rematara a gol, però inexplicablement el baló acabà en treta de porta. Tot seguit, en el 60 arribà el 3er i últim de la nit, obra de José Martí. En una falta treta en curt uns quants metres fora de l’àrea, José Martí xutà amb l’empeine al pal llarg del porter, i aquest no va poder fer res per evitar el gol, ja que el baló anava llepant la gespa i amb molta potència. El partit estava liquidat, però els de Benissa no volien anar-se’n de buit i per poc quasi ho aconseguixen. Quan ja encarava el davanter la porteria local, Mario decidí ixir per anticipar-se, però el davanter va estar més llest en l’últim instant tocant el baló mínimament per emportar-se’l i definir a porta buida. Però de sobte, aparegué Jordi Montaner, que demostrà un gran estat de forma en tot el partit, per a poder rebutjar el baló a corner i certificant el marcador final de 3-0. Gran partit dels nostres en totes les facetes del joc, sabent interpretar en cada moment com havia d’actuar en cada instant. El treball del cos tècnic s’ha fet notar durant tota la temporada.