C.E. PEDREGUER

EMPAT IN EXTREMIS

EMPAT IN EXTREMIS

CE PEDREGUER 1-1 FC ATLETICO BENIDORM

Onze: Jose (P), Ivan (C), Miquel, Jordi, Jaume, Giménez, Mondéjar, Abel (66, Sergio), Cambronero, Axel (72, Sergi) i Borja (79, Rodri)

No va començar amb bon peu el partit el Pedreguer. Va eixir més «enxufat» el Benidorm i prompte ho va pagar el conjunt blavet. En el minut 6 una indecisió en la defensa deixava sol al jugador visitant davant Jose, que debutava en la Regional Preferent. En primera instància Jose va parar el xut, però el rebuig va caure en les botes de Gato que va espentar la pilota a les malles. A poc a poc el Pedreguer va anar igualant en forces, intensitat i possessió, però a la contra patia en excés i per poc no encaixa el segon gol. No obstant, el conjunt de Davo va disposar de 3 grans oportunitats per igualar el marcador. Primer, Borja remata de cap picant la pilota i pega en el travesser, després Abel un poc escorat remata i el porter envia a corner, i per últim Axel va llançar un gran remat però el travesser de nou es topava amb l’empat del Pedreguer. Al descans 0-1 amb molt bones sensacions però sense poder igualar l’electrònic.

La segona meitat va ser molt diferent, el Pedreguer es va estirar de manera significativa buscant l’empat i això va propiciar que el Benidorm disposara de més oportunitats a la contra. Un Benidorm que es mantenia hermètic, inexpugnable davant les envestides blavetes. Entre algunes contres mal executades per estar en fora de joc i les bones intervencions de Jose el Pedreguer es mantenia viu fins al final del partit que va arribar el gol de l’empat. Temps afegit, corner a favor, Mondéjar penja una perfecta al cor de l’àrea i Sergio remata contundent al fons de les males per fer l’empat definitiu. L’empat feia justícia al bon partit i als dos travessers de la primera part.

El Juvenil aquesta setmana va descansar i va poder disfrutar d’un dinar en el Poliesportiu fent pinya per a preparar la fase d’ascens que comença el pròxim cap de setmana. Serà en casa davant l’Atlético Benidorm, rival que va batre per a 4-6 en un partit frenètic.