C.E. PEDREGUER

EMPAT AMB SABOR A VICTÒRIA

EMPAT AMB SABOR A VICTÒRIA

El nostre juvenil en partit disputat en la matinal del dissabte festiu, ha empatat en un vibrant encontre on ha hagut de tot.

El partit ha començat amb una igualtat de dos equips que estan en la part alta de la classificació. En un primer moment s’ha avançat el Portuaris. Amb aquest gol, els visitants han portat el domini fins que el gol local, obra d’Iker Sapena ha anivellat el matx. A continuació en una jugada aïllada i poc clara, ha expulsat al davanter local amb roja directa. Aquest fet, ha contribuit a caldejar els ànims. De seguida l’equip visitant ha aprofitat una errada col·lectiva dels locals per fer el segon en el marcador. Així han arribat al descans.

En la reanudació, Raul Romera ha plantejat un canvi de sistema amb tres defenses i dos carrilers i ha col·locat a Iker de davanter. De seguida, els visitants han marcat el tercer, el qual pareixía la sentència però de cap manera, ja que els jugadors locals no han perdut mai la fe en les seues possibilitats. Sobre el minut 30 de la segona part Iker ha tornat a posar el seu equip en condició de lluitar per aconseguir amarrar algun puntet i ja en els minuts finals amb una falta lateral; una pentinada de cap hem pogut fer el tercer i empatar el partit. Així i tot, hem tingut un travesser que ens haguera pogut donar la victòria contra un bon equip i jugant amb 10 jugadors pràcticament una hora.

Destacar la intensitat i la fe de tot l’equip per anivellar el partit amb un jugador menys. Cal esmentar que en la banqueta del juvenil avui havia dos jugadors en edat cadet, com son el porter Pablo Cabrera que no ha tingut oportunitat de jugar i de Sergi Fornés que ha fet el debut en un equip superior.

Amunt blavets.