C.E. PEDREGUER

EMPAT AL LÍMIT

EMPAT AL LÍMIT

CF LA NUCIA «B» 1-1 CE PEDREGUER

CF Alfaz del Pi «B» 2-5 JUVENIL

Onze: Gauchi (P), Ivan (C), Jordi (23, Edu), Miquel, Àlex, Rodri (78, Carlos Eduardo), Jaume, Abel, Carles (57, Carles), Cabo i Hugo.

El Pedreguer visitava el passat dissabte el camp de La Nucia «B» plagat de baixes per lesió. No obstant, va afrontar el partit amb molta solidesa defensiva concedint molt poc al rival malgrat la gran qualitat dels seus jugadors. En la primera part sols va haver-hi un dominador. Els homes de Juan Carlos, ex entrenador i jugador del Dénia, van aconseguir anul·lar la parcel·la ofensiva dels blavets. Així i tot, no van hi haure gaires ocasions en la primera part. Moltes percussions dels laterals que atacaven com a punyals per banda però repel·lits finalment pels centrals blavets. A 10 minuts de finalitzar el primer temps una pared entre el lateral esquerre i l’interior, internada en l’àrea passada arrere per a que el migcampista definira llepant el pal.

La segona part el Pedreguer va eixir amb una altra mentalitat i de seguida es va notar en el verd. A més a més molt prompte l’equip local es quedava amb un home menys amb doble amonestació per protestar ostensiblement a l’àrbitre. 5 minuts després arribava el gol blavet. Abel, el més llest, aprofitava el mal rebuig del porter i anotava l’empat en el marcador. Punt d’inflexió en aquest moment, buscant la victòria a la contra primer Borja Martínez provava al porter en un dispar escorat i poc després Cabo era abatut dins l’àrea de forma clara. El llançament de Borja va ser aturat i l’oportunitat de fer el segon desapareixia. Tocava patir, ja que la Nucia accelerava en la intensitat del joc i les percussions per banda eren contínues. En el 78 eixia al camp Carlos Eduardo el qual li va donar frescor i serenitat a l’equip disparant en una ocasió fora de l’àrea. Finalitzant l’encontre Àlex fou expulsat i Gauchi feia una bona parada a «bocajarro» que evitava la victòria local final. Era tan possible la derrota com la victòria, per tant l’empat era lo més lògic en un camp que de segur es trauran molt pocs punts. Felicitar a Carlos Eduardo pel seu re-debut en la Regional Preferent.

D’altra banda el Juvenil visitava l’Alfaz del Pi «B» amb les ganes d’emportar-se la victòria i així va ser. Ja en el minut 5 marcava Arnau, en el 34 Coloma, 52 Toni, 58 de nou Coloma i per últim en el 78 Francesc que acabava d’entrat. Partit molt seriós dels xavals de Crespo una mica empanyat pels últims 15 minuts que van sofrir els 2 gols de l’equip local. Desitjar una ràpida recuperació a Jhoan Sanchez.

#AMUNTBLAVETS #AMUNTPEDREGUER