C.E. PEDREGUER

EMPAT AGRE DOLÇ

EMPAT AGRE DOLÇ

Per part de l’equip Sènior:

Onze: Gauchi (P), Borja, I SENIOR van ©, Jordi M, Àlex Gayà, Joel, Pepe, Jaume, Joe, Miralles i Borja M.

Els dos equips venien de recollir molts bons resultats, exceptuant la derrota de l’equip local en la darrera jornada davant el C.D Campello per un solitari gol. Per part del C.E Pedreguer, no sols ha guanyat els 5 últims partits disputats, sinó que ha aconseguit que sols li anotaren un gol. Cal remarcar que som l’equip menys golejat de la lliga amb 15 GC i el segon més golejador amb 43 GF.

El partit es presentava emocionant. La nombrosa afició del C.E Pedreguer desplaçada en bus fins al camp municipal Guillermo Amor de Benidorm va ajudar als nostres a afrontar tan complicat partit de manera molt seriosa. Els primers minuts van ser de tantejament per part dels dos equips. Les reduïdes dimensions del camp no ajudaven al pas en curt de l’esfèric. Per tant, optaven pels desplaçaments en llarg buscant la segona jugada amb un gran Borja Martínez peinant gran part d’ells. Ni els locals ni els visitants van crear un perill excessiu en les porteries en aquesta primera part, però cal destacar que ells a baló parat eren poderosos i per part nostra: un tir de Borja Martínez de fora de l’àrea blocat pel porter, una internada de Joel desbaratada finalment pel defensor i un contra-atac en els últims minuts que quasi ens deixa en un mà a mà amb el porter.

Final de la primera, bones sensacions. A l’inici de la segona part els nostres van demostrar que havien vingut a pels 3 punts apretant des de l’inici al Calvari. En el minut 65 arribaria la recompensa. Treta de banda en ¾ de camp del Pedreguer la defensa del Calvari rebutja mal el baló cap arrere i en el segon pal, sol, i amb la sang gelada, el davanter Borja Martínez va fer el primer de la vesprada.

Però l’alegria no ens va durar molt. En el minut 75, mateixa situació a ¾ de camp. Baló penjat, Àlex Gayà és espentat, la peina cap arrere i el davanter del Calvari espenta la pilota en les malles. 1-1 amb la sensació que ells amb molt poc van treure petroli.En els últims compassos de partit va saltar la polèmica amb unes mans molt dubtoses dins de l’àrea del Calvari. Jaume Devesa xuta, ix rebutjat l’esfèric en el peu d’un defensor i finalment colpeja en la mà d’un altre defensor en una posició completament anti natural en termes arbitrals. El braç el tenia despegat del cos i les mans pareixien clares, però l’àrbitre assistent no ho va contemplar així i va seguir el joc amb la fúria de la nostra afició reclamant el punt de penal.

En el minut 89 Àlex Gayà és expulsat amb roja directa per cometre falta en el centre del camp quan el davanter encarava la porteria de Gauchi. En suma, partit molt seriós dels dos equips en el que els aficionats se’n van anar amb la sensació agre dolça d’haver pogut conquerir els 3 punts en Benidorm.

Per al pròxim partit tenim les sancions d’Àlex Gayà per l’expulsió, Jordi Montaner amb 5 amonestacions i la possible lesió de Jaume Devesa. Però la plantilla és amplia i de segur plantarem cara a la U.D Altea.

Gràcies a tota l’afició desplaçada tant en bus com en cotxe, el seu suport va espentar als nostres futbolistes. La pròxima jornada ens enfrontem a la U.D Altea en casa, situat quart classificat. Necessitarem el vostre suport tant com en Benidorm.

Substitucions: Min 58. Carim per Joe, min 67. José Martí per Pepe, min 76. Isaac per Joel, min 83. Carles per Borja Martínez.

Per part de l’equip Juvenil:

Onze: Pau Miralles (P), Escrig, Ismael, Àlex Roig ©, Camilo, Garcia, Abel, Escobar, Camarena, Joel i Iker.

Partit molt igualat en el Poliesportiu Municipal de Pedreguer. En la primera mitja hora ambdós equips van intentar fer-se amb el control del joc. En el minut 30 una falta propera al córner és passeja per l’àrea local i el Gorgos no va desaprofitar l’oportunitat. 0-1 en el marcador. Els nostres van reaccionar immediatament a través d’Abel que va passar un baló interior perfecte perquè Iker empatara el partit.

En la segona part va continuar la igualtat i van arribar els canvis obligats, Àlex Roig i Escobar se’n van anar als vestidors patint una lesió. Pareixia que el marcador no es mouria, però en el minut 90 un corner del Gorgos ben aprofitat que li va servir per emportar-se la victòria de Pedreguer.

En resumen, molt bon partit realitzat pel Pedreguer exceptuant les dues jugades a baló parat. A seguir treballant. La setmana que ve visitarem al Pego, líder de la categoria en el que recuperem a Oriol.

AMUNT BLAVETS!

AMUNT PEDREGUER!