C.E. PEDREGUER

EMPAT A MITGES

EMPAT A MITGES

CE PEDREGUER 1- 1 L’OLLERIA

Onze: Dani Vaello (P), Rodri, Miquel, Àlex (C), Jose Martí, Jaume, Giménez, Carim, Joel (71, Abel), Joe i Martínez (50, Miralles)

Partit molt seriós del Pedreguer que fins i tot va poder endur-se la victòria davant un equip molt guerrer i que va posar les coses difícils als d’Octavio. Cal destacar el debut amb bona nota del porter Dani Vaello davant la ausència per decisió tècnica de Gauchi.

El matx començà amb la tònica habitual, els equips lluitaven per fer-se amb la possessió. L’olleria tenia una premissa clara, recuperar baló i joc directe a l’esquena dels defensors. Passats els primers 15 minuts, gran triangulació entre Joel i Joe per a que Carim introduïsca el baló en la porteria que finalment rebutja un defensa al límit. Poc després la rèplica visitant, baló a l’esquena, el porter ix a tapar i el davanter executa un barret que Miquel desbaratà a temps. En el minut 26 arribaria la gerra d’aigua gelada. Incorporació per banda i passada interior i el davanter xuta, Dani para en primera instància però no intercepta bé el baló i acaba escapant-se pel pal contrari. Fins al descans poc més que destacar, un corner en curt que Àlex no remata bé al tindre poca visibilitat de l’esfèric.

A l’inici de la segona meitat de nou avisaria el conjunt visitant, arribada per banda a línia de fons, passada enrere i el davanter xuta per dalt l’escaire. Pocs minuts després es camvíen les tornes, Joe a fons per a Joel que remata fregant el pal. En el 66 els blavets inaugurarien el caseller local, gran apertura a banda de Miralles i millor centrada rasa de José Martí que Carim remata en el segon pal. A partir d’ací el Pedreguer va empentar per endur-se la victòria. Miralles s’infiltrava entre rivals pero arribava forçat per definir. I Abel col·locava una centrada a Joe el qual envià la pilota per dalt. Finalment el marcador no es va moure.

El Juvenil per la seua part va perdre davant el Calp que està posicionat en altes posicions de la taula classificatòria, però ho va fer per la mínima per 2-3. Els gols foren obra de Sergi Fornés i Àlex Serra. La pròxima setmana de nou jugarà en casa contra CFI Alicante «B» i el Sènior farà lo propi en un derbi que feia temps no apareixia en el territori de la marina alta davant al Pego.

#amuntblavets #amuntpedreguer