C.E. PEDREGUER

ELS POLVORONS NO ENS SENTEN BÉ

ELS POLVORONS NO ENS SENTEN BÉ

La jornada del cap de setmana ens ha deparat una derrota del juvenil contra l’Altea en un partit en el qual els xicons de Raul Romera van eixir molt relaxats, encara que es van posar per davant el marcador però no van ser capaços de consolidar eixa avantatge i l’equip visitant, li pegà la volta al marcador. Els nostres jugadors ho intentaren sense crear massa perill i fent la lluita pel seu costat.

Esperem que aquest partit passe el més ràpidament possible i continuem amb els bons resultats que estem aconseguint de forma general.

Per altra part, l’equip senior tenia un dels partits grans de la temporada; jugavem contra la Nucia B, un dels gallitos de la categoría ja que anaven primers empatats amb el Calvari. El partit va ser molt disputat, molt seriós i tàctic per part dels dos equips, en el que es volia evitar les errades. Els nostres jugadors van aconseguir fer el primer gol, obra de Borja Martinez en una falta lateral molt ben treta per Joshep W. i que va rematar en el segon pal. Això feia que l’equip local apretarà i arrel d’aixó vam tindre una altra ocasió en un córner que malauradament no es va materialitzar.

L’equip visitant en el descans fa uns retocs tàctics per tal d’igualar el partit, aconseguint el seu gol amb una falta indirecta que ningú va rematar però va descentrar al porter i defensa local.  A continuació, l’equip local fa uns canvis que donen vida al mateix i ho intentem fins al final, tinguent alguna ocasió molt clara del nostre davanter centre, el qual ix fora per ben poc.

A la fí, un empat que li dona seguretat al CE Pedreguer, sumant un partit més sense perdre.

Des de club agraïr a l’afició la seua presencia i el seu bon comportament tal com deu ser.

Fins la pròxima setmana.

Amunt Blavets!!!