C.E. PEDREGUER

EL PEGO IX VIU DE LES GALGUES

EL PEGO IX VIU DE LES GALGUES

CE PEDREGUER 1-1 PEGO CF

Onze: Gauchi (P), Miquel, Ivan (C), Jordi, Àlex, Jaume, Giménez (80, Pepe), Joe, Cambronero (67, Abel), Miralles (60, Mondéjar) i Borja (60, Cabo).

El Pedreguer va demostrar la seua milloria en el terreny de joc de nou davant el Pego. El resultat no va reflectir el que es va veure en els 90 minuts de joc. El partit va començar amb una de les poques ocasions fabricades pel conjunt roget. Corner que s’enverina que ha de traure Gauchi de la línia de gol. Primer esglai per al conjunt blavet. El Pedreguer es va fer molt prompte amb el domini del baló i les ocasions no tardaven en arribar. Joel provava al porter que treia de punys el seu llançament. Borja Cabotejava per dalt de la porteria en un corner molt ben executat. De nou corner executat per Àlex, el baló pega en el pal i el rebuig centrada, indecisió dins l’àrea fins que cau en els peus de Joel que dispara mansament i treu la defensa rogeta de baix dels pals. Abans del descans, Cambronero va fer un bon llançament però l’estirada del porter evitava el gol. Al descans 0-0 amb la sensació d’haver perdonat al Pego.

La segona meitat va seguir de la mateixa manera, domini quasi absolut del Pedreguer que intentava fer mal als dominis rogets. Exceptuant un tir escorat que ix fora per poc les ocasions eren per al conjunt blavet. En el 69 va arribar el gol, Joel aprofitava una bona passada quan la defensa del Pego intentava reestructurar-se i s’encarregava de fer el primer definint al pal llarg del porter. Poc després triple ocasió dins l’àrea entre Joel, Cabo i Abel que inexplicablement no va acabar en gol. La mala sort i la qualitat de Cristian Rico en el minut 87 van condemnar a l’empat al Pedreguer. Falta en 3/4 de camp que llança Cristian al travesser, el baló bota dins o fora de la porteria, segons l’assistent dins, i l’àrbitre concedeix el gol, polèmica servida. Encara va hi haure temps per a que el Pedreguer disposara d’una última oportunitat, de nou a baló parat el baló no va voler entrar quan ja es cantava gol. Finalment un empat que segons el que es va veure sap a poc, ja que el Pego va fer poc o res per a poder endur-se’l però el futbol és així d’injust a vegades. S’ha de materialitzar les oportunitats que es tenen, sinó el que perdona la paga.

#AMUNTBLAVETS