C.E. PEDREGUER

EL PEDREGUER S'IMPOSA AMB AUTORITAT

EL PEDREGUER S’IMPOSA AMB AUTORITAT

CE PEDREGUER 3-1 CF LA NUCIA «B»

Onze: Gauchi (P), Miquel, Ivan (C), Jordi, Àlex, Cambronero, Axel, Jaume (77, Mondéjar), Giménez, Abel (62, Miralles) i Borja (39, Cabo)

Colp d’autoritat del conjunt blavet davant un equip molt seriós que patir l’efectivitat blaveta el passat dissabte. El partit va començar, ells tenien domini del baló, però el Pedreguer ben armat en defensa recuperant molts balons. Molt prompte, en el minut 12 arribava el primer gol del conjunt dirigit per Davo. Pilota penjada en una falta a l’altura del mig del camp, la rep Miquel completament sol i anota sense oposició. Després el guió va ser el mateix, domini i possessió de la Nucia i recuperacions per eixir a la contra del Pedreguer. Però finalitzant la primera part en un corner, després de varios rebutjos la Nucia va aconseguir empatar el partit fins al descans.

La segona meitat el Pedreguer no aconseguia dominar la possessió però si que arribava més a la porteria visitant, a causa de bona quantitat de recuperacions en camp contrari per la imprecisió del rival. En el minut 54 Cabo fa una molt bona centrada per banda i Cambronero remata de cap en el segon pal convertint el 2-1 en el marcador. El Pedreguer amb el gol va aprofitar per seguir pressionant a la Nucia, imposant-se per intensitat i en una de les bones pressions, Cabo es queda amb la pilota davant del porter en un intent de rebuig d’un defensor, i aquest li fa penal per darrere. El penal el va convertir Jordi xutant pel mig i per dalt on el porter no va poder arribar. El partit es va quedar molt de cara amb el resultat de 3-1 però la Nucia va començar a apretar sabedor del risc. Sense massa perill a excepció d’un remat que trau Ivan de baix dels pals i a les incursions del lateral esquerre que va estar molt actiu. Ja finalitzant el partit Giménez va forçar una falta que a la postre es va crear una tangana que va generar dues expulsions. La del propi jugador autor de la falta i la de Jordi que intentava separar per mediar pau però l’àrbitre va decidir que encarara el camí dels vestidors.

D’altra banda el Juvenil va perdre en la seua visita a la Nucia per 5-2 amb gols de Serra i Ximo. Els de Crespo van rebre 3 gols en la primera part i la reacció de la segona no va ser suficient per a remuntar el partit. S’ha de revertir aquesta dinàmica negativa treballant molt més.

#AMUNT BLAVETS