C.E. PEDREGUER

EL PEDREGUER CERTIFICA LA PERMANÈNCIA DAVANT EL LÍDER

EL PEDREGUER CERTIFICA LA PERMANÈNCIA DAVANT EL LÍDER

CE PEDREGUER 1-0 CFI ALICANTE

JUVENIL 2-1 CF GANDIA «B»

Onze: Jose (P), Miquel, Cambronero, Ivan (C), Àlex, Giménez, Jaume, Abel (83, Borja), Joel (54, Miralles(69, Serra)), Pepe (54, Sergio) i Axel

Ambient festiu en el Poliesportiu Municipal de Pedreguer el que es va viure el passat Diumenge. Una vesprada màgica, això sí, amb molta calor que van patir tan jugadors com el públic que va assistir i va suportar a l’equip durant tot l’encontre. L’equip va aconseguir la permanència fent un partit notable davant el líder de la categoria que ja es va proclamar campió la passada jornada. La primera part va ser molt igualada, mentre l’Alacant tocava i tocava l’esfèric amb possessions estèrils el Pedreguer quan recuperava la pilota feia mal a la contra. Axel disposava de dues oportunitats per a desigualar el marcador, primer en un error defensiu es queda sol davant del porter però no va prendre la millor decisió. Intentà regatejar al porter i aquest el va aguantar molt bé fins al final i quasi al llímit, ja que per poc no comet penal. Finalment Axel va caure i la pilota es va perdre per línia de fons. La segona ocasió naix d’una passada des de banda dreta, controla i xuta al pal curt fort però el porter envia a corner el tir amb la mà. Passada la mitja hora el domini era clar, i el que intentava eixir a la contra era l’Alacant sense massa èxit exceptuant alguna jugada a baló parat que la defensa va resoldre amb eficàcia. El conjunt blavet ho intentava de totes les maneres, en centrades també feia perill però sense provar al porter visitant. Ja finalitzant el primer temps, jugada en banda esquerra entre Joel, Giménez i Pepe. Aquest últim va rebre el baló en 3/4 de camp, va veure que no li entrava ningú, i va xutar amb l’interior/empeine col·locant l’esfèric al pal llarg impossibilitant l’atur del porter de l’Alacant. Al descans el marcador feia justícia, s’havia de continuar amb la dinàmica.

La segona part l’Alacant va fer alguns canvis, donant entrada a jugadors «titulars» durant la lliga, i es va notar amb la presa de decisions i la possessió de la pilota. Però com en la primera part el domini era estèril, sense massa situacions difícils per als nostres. Jaume i Giménez tallaven qualsevol ruptura en el mig del camp i impossibilitaven la conducció en zones perilloses, això deixava a la defensa més tranquil·la i amb més oxigen de cara al final de l’encontre. També, Cambronero va donar un recital de com realitzar les transicions de defensa-atac connectant molt bé amb Abel que aguantava molt bé el baló per a jugar amb el mateix Cambronero o associar-se amb Axel i Sergio. En un dels atacs el Pedreguer va forçar una falta que haguera pogut donar tranquil·litat a l’espectador. Àlex va botar una falta magistral que el porter va parar en primera instància i va tocar el travesser, Axel va captar el rebuig i amb la pilota botant va rematar com va poder amb la mala fortuna que va pegar de nou en el travesser i a instàncies de l’àrbitre no va entrar la pilota. Poc després l’únic esglai ressenyable va ser la lesió de Miralles que sols va poder estar 15 minuts en el verd i també l’única jugada perillosa de l’Alacant, baló filtrat a l’esquena de la defensa, el davanter s’anticipa i remata per dalt dels dominis de Jose. Fins al final del partit poc més a ressenyar, l’entrada de Serra i Borja van possibilitar que el Pedreguer mantinguera la pilota en els minuts finals, inclús Serra després de rebre una peinada de Borja per poc no fa el segon de la vesprada. Al final 1-0 i tocava esperar els altres resultats de la categoria però pintava a permanència.

D’altra banda, el juvenil va aconseguir la victòria davant el Gandia «B», un molt bon equip que ja en Gandia ens va guanyar. I ho va fer amb un molt bon partit que tal volta el resultat va ser una miqueta curt però finalment els 3 punts es van quedar a Pedreguer. Els autors dels gols van ser Toni i Arnau. La pròxima setmana el juvenil finalitzarà la temporada en el camp de la Nucia amb les opcions intactes. Necessitem que els jugadors noten la calor de l’afició així que us demanem un últim esforç i aneu a la Nucia a suportar als jugadors de Crespo.

#amuntblavets #somdepreferent #amuntpedreguer