C.E. PEDREGUER

EL PEDREGUER CAU DE FORMA INJUSTA EN DENIA

EL PEDREGUER CAU DE FORMA INJUSTA EN DENIA

CD DENIA 3-2 CE PEDREGUER

Onze: Gauchi (P), Miralles, Miquel, Ivan, Àlex, Jaume, Giménez, Cambronero (60, Mondéjar), Abel (79, Rodrigo), Sergio (54, Axel) i Cabo.

El Pedreguer visitava el camp del Denia després d’imposar-se a la Nucia fent un gran partit. Va començar el partit amb els dos equips molt seriosos però el domini del joc era blavet. Fins que en el minut 26 Cambronero fa una passada horitzontal que per fortuna rebutja en un jugador del Denia i la pilota cau en els peus de Jaume que condueix fins a plantar-se davant de Maxi i definir al pal curt. Poc més a destacar en la primera meitat, un baló en profunditat per a Renzo que ha de tallar Àlex en falta i endur-se la groga. Arribant al final de la primera part, bona paret entre Abel i Sergio que este descarrega a Cabo que es desmarca però controla mal quan ja encarava a Maxi.

En la segona meitat el Denia va donar un xicotet pas endavant però el primer en avisar va ser el Pedreguer. Treu Gauchi, Sergio controla i fa una gran passada filtrada per a Abel que xuta en el balcó de l’àrea i para Maxi. En el minut 52 arribava l’empat del Denia, apertura en banda per a Carlos Ribes que centra molt bé per a que Renzo remate a plaer. En el minut 60 el Denia disposaria d’una gran oportunitat, baló en banda per al lateral que desdoblava, xuta, para Gauchi i el rebuig cau a Panuchi que intenta rematar amb el cap i el baló llepa el travesser. Poc després, en el 68, gran jugada per banda de Giménez que serveix a Mondéjar que en carrera colpeja el baló de forma magistral i el clava per tot l’escaire. Un autèntic golàs que feia justícia a la gran primera part de l’equip blavet. En el 73 va arribar el penal que encara no sap ningú com el va assenyalar, ni els propis jugadors del Denia van protestar. L’àrbitre va decidir senyalar penal en una acció que possiblement no siga ni falta, o siga una falta molt rigurosa que en ningún cas pot sancionar-se perquè si entrem en aquesta dinàmica es xiularien molts més penals en un partit. Faye va convertir el penal enganyant a Gauchi i empatava l’encontre. La mala sort i la picardia del jugador del Denia va decantar la balança, remat de Ferran, treu Gauchi però el baló cau mort en la línea de meta, els jugadors reclamen que ha eixit, però l’àrbitre no assenyala res i es queden mirant com el jugador del Denia anota el tercer i definitiu gol del Denia. Però això no és tot, finalitzant el partit, en una falta treta, un jugador del Pedreguer cau dins l’àrea, xiula penal l’àrbitre però rectifica ràpidament xiulant fora de joc a instàncies de l’assistent. La imatge no es veu clara, però pareix que arranca en línia amb el defensor i en posició correcta. Com sempre l’arbitratge en cas de dubte perjudica al Pedreguer. Conclusió, el Pedreguer no va meréixer perdre ni molt menys però la mala fortuna i un arbitratge que fins al penal estava sent excel·lent va embrutar la vesprada.

El juvenil va perdre davant el Mutxamel, que va fer el gol al poc de començar i després va defendre molt bé al conjunt blavet. Així i tot els de Crespo van disposar d’oportunitats per igualar el marcador de les botes de Serra en vàries ocasions i Coloma. L’efectivitat és clau en el futbol.

#amuntblavets