C.E. PEDREGUER

EL PEDREGUER ASSETJA ALACANT

EL PEDREGUER ASSETJA ALACANT

CFI ALICANTE 1-2 CE PEDREGUER

Onze: Gauchi (P), Miquel, Joel, Ivan (C), Àlex, Cambronero (74, Axel), Mondéjar, Miralles, Abel, Borja i Cabo (66, Sergio)

Victòria del Pedreguer en el camp del líder, de gespa natural que l’equip amb el pas dels minuts va anar acostumant-se. L’equip es presentava amb moltes baixes, per sanció, lesions. Fins a 5 juvenils van acompanyar l’expedició blaveta per ajudar a l’equip si el míster ho necessitava. El partit va començar sense clar dominador, els blavets ben plantats en defensa concedien ben poc, però els errors en l’eixida de baló propiciaven oportunitats clares de gol. Per part nostra poc a destacar la primera part, seriosos però sense crear massa perill. En canvi l’Alacant s’aprofitava d’errors no forçats per fer mal a la porteria de Gauchi. Els extrems van ser autèntics punyals i van fer patir molt a Àlex i a Joel que feia la funció de lateral en aquest partit. Passada la mitja hora de partit, un error en una devolució encadena una contra, passada filtrada per al davanter que no està en fora de joc perque Joel el trencava per poc i definí al pal curt amb un poc de fortuna pegant al pal i entrant en la porteria. La sensació no era mala al descans, el Pedreguer va concedir molt poc davant un gran rival com és el líder de la categoria.

La segona part l’equip blavet va buscar la porteria local i molt prompte, en el 47 Abel aprofitava una centrada mossegada per plantar-se davant del porter i amb l’interior bateix al porter local. L’esperança estava intacta i en compte d’endarrerir-se va anar a pel segon gol. Primer entrà Sergio, que li donà a l’equip més frescor, controlant balons i obrint a banda amb sentit. En una d’aquestes Borja es plantà una miqueta escorat i decidí passar a Abel que no va lograr rematar. Poc després de nou, passada de la mort i Sergio remata amb la mala fortuna que colpeja en un defensor i envia a corner. En el minut 74 debuta Axel, procedent del Gorgos, i sols 2 minuts després es va estrenar en l’equip i en la categoria gràcies a una gran peinada de Borja i un remat impecable de primeres amb l’esquerre al pal llarg del porter. Un autèntic golàs que va embogir al col·lectiu blavet. Lluny de endarrerir línies, combinacions entre Axel, Sergio, Borja i Abel quasi converteixen un tercer gol, però estava escrit que s’havia de patir fins al final. Encara no s’havia complit el minut 90 i el porter local ja pujava a rematar els corners. La defensa blaveta va estar excel·lent, els 11 jugadors van fer un desgast físic descomunal però va valdre la pena perquè els 3 punts van viatjar a terres Pedregueres.

#AMUNTBLAVETS