C.E. PEDREGUER

EL JUVENIL SEGUEIX EN LÍNEA

EL JUVENIL SEGUEIX EN LÍNEA

En partit disputat en la tarda del dissabte en el poliesportiu Municipal de Pedreguer vam seguir les evolucions dels xicons de Raul Romera, en un partit trampa. S’enfrontaven el nostre juvenil contra el Benirredrà CF, últim classificat el qual va demostrar un bon nivell de joc i va posar díficil les coses.

L’equip local portava l’iniciativa en el joc sense gaudir de massa ocasions. En un rebuig de la defensa local, l’hàbil davanter Iker Sapena va guanyar la posició davant el central visitant i va definir amb una vaselina que denota la seua classe. Així es va acabar la primera part.

En la reanudació, el mateix davanter va lluitar una pilota amb el porter que estava fora de la seua portería, la qual va ser capaç de furtar-la per centrar-la i que Alex García la rematarà fent el 2-0 en el marcador. Posteriorment, es van produir unes mans (involuntàries) dins l’àrea local que l’àrbitre va interpretar com a penalt, i l’equip visitant va fer el 2-1.

Al cap d’uns minuts, una altra mà en l’àrea visitant, i amb el mateix criteri, l’àrbitre senyala el punt de penalt, el qual Abel va aconseguir el tercer i el de la tranquilitat pel Pedreguer.

Destacar la lesió del porter local Joan, que es va lesionar en l’intent d’aturar el penalt. Esperem que la recuperació siga ràpida i et tornem a veure prompte baix dels pals.