C.E. PEDREGUER

EL DERBI ES QUEDA A CASA

EL DERBI ES QUEDA A CASA

El primer equip del CE Pedreguer va aconseguir la victòria davant el nostre veí, la UD Ondarense.

En partit disputat en la vesprada de diumenge en horari habitual, l’equip d’Octavio presentava algunes baixes que en la primera part no es van notar ja que el seu joc fluid sobretot per bandes i la consistència defensiva farem fer que ens posarem amb un 3-0 en el marcador. En eixa etapa el joc dels locals era fluid, entrant per dos bandes,  amb una gran amplitud i aconseguiem arribar amb profunditat amb molta solvència, la qual cosa va desencadenar en eixos 3 gols (Borja, Joel i Montaner), els quals hagueren pogut ser més si el nivell exhibit s’haguera mantés.

A partir d’eixe moment, amb una badada defensiva de tot el conjunt local fa que amb una falta lateral l’equip blanquinegre aconseguirà el gol després de molts rebutjos i colpejos irregulars que descentren al porter Gauchi. Aquesta errada iguala els estats d’ànims fins arribar al descans.

En la reanudació del partit, l’equip local ja no aconsegueix arribar amb tanta solvència ni fluidessa  veient un partit més igualat i sense l’ambició que havia posat content a l’afició local. Sobre la meitat d’aquesta segona part, es retallen les diferències amb una altra jugada un poc desafortunada. A partir d’ahí, Octavio mou les peçes introduïnt jugadors locals de primer any senior (Chavez) i un parell de juvenils (Abel i Iker), per tal de sustentar el partit i dona el resultat del 4t i tranquilitzador gol d’Isaac.

En els últims minuts del partit va tornar el bon joc en l’equip local.

Cal destacar la presència habitual de jugadors locals en les alineacions del mister, a més de donar l’oportunitat setmana darrere setmana als juvenils que estan treballant de valent per tal de poder gaudir de minuts en el primer equip.

 Donem les gràcies a Carns Blanquet per l’oferiment del lot de carns i embutits que es va sortejar ahir en el descans del partit.