C.E. PEDREGUER

EL CE PEDREGUER TOMBA EL MUR

EL CE PEDREGUER TOMBA EL MUR

CE PEDREGUER 3-2 MURO CF

JUVENIL CE PEDREGUER 3-1 CD EL CAMPELLO «B»

Onze: Vaello (P), Céspedes, Ivan (C), Pepe, Àlex, Jaume, Giménez, Joe (58, Rodri), Miralles (64, Abel), Martínez (76, Miquel) i Hugo (85, Joel).

Victòria de mèrit del sénior blavet davant un equip d’altura com és el Muro CF que fins aquesta jornada encapçalava la classificació junt amb el Carcaixent que ara mateix lidera la classificació per davant del Castellonense. 3 punts que van costar molt d’aconseguir a pesar de l’avantatge al descans en el marcador.

 La primera part va començar amb lo previsible, control i domini de la pilota del Muro i els blavets esperaven a la contra per a fer-li mal. La pissarra d’Octavio va eixir a la perfecció amb un alt percentatge d’encert de cara a porteria. No obstant, el Muro va posar les coses difícils als blavets. En el minut 11 l’assistent anul·là un gol per fora de joc en un baló penjat a l’àrea i remat posterior a les malles. En el 20 tornava a avisar per banda esquerra, passada enrere i el davanter llançà fora pel pal curt. En el 24 saltà la sorpresa en el municipal, Miralles dins l’àrea perd la pilota però es refà i passa arrere per a que Giménez per baix definisca i anote l’1-0. Lluny d’amilanar-se els blavets de nou tornaven a augmentar la diferència obra de Pepe en un corner que Borja li deixà de cap i Pepe clavà la cama per fer el 2-0. Minuts després el Muro buscà la retallada mitjançant balons a l’esquena de la defensa però en el remat un defensor envià a corner. En el minut 40 arribà el 3-0 en una jugada espectacular al contra atac. Rebutjada en defensa i cavalcada de Jaume fins quasi l’altura del mig del camp on veu a Giménez incorporant-se per l’esquerra, aquest aguantà fins a l’últim instant ja en 3/4 de camp i li la deixà a Joe una mica escorat en la seua cama bona que va definir perfecte a pesar que el porter li havia tapat bé l’angle. Abans del descans hi hauria temps perquè Vaello parara un bon remat i Àlex rebutjara del perill. L’afició no s’ho creia i esclatava d’alegria, ja que eren conscients del gran equip que hi havia davant i la dificultat que enmarcava anotar-li tres gols al segon classificat amb una primera part excel·lent.

La segona part tocava sufrir i tothom ho sabia, la numerosa afició del Muro desplaçada al municipal de Pedreguer va espentar als jugadors per a aconseguir la remuntada. Tanmateix el Pedreguer podria haver augmentat la diferència de 3 gols a 4 per mitjà de Joe que desde fora de l’àrea envià l’esfèric al pal i per mala fortuna acabà el tir a treta de porta. Una autèntica llàstima perque sabíem que anàvem a sofrir en els minuts que restaven de partit. 5 minuts després el Muro feia una jugada rapidíssima digna d’una categoria superior a la Regional Preferent, baló per banda i centrada dins l’àrea que el davanter amb un toc sutil amb el taló marcà el primer dels visitants. 10 minuts després el mateix davanter feia el segon en un desplaçament precís a l’esquena de la defensa blaveta i volea fortíssima que Vaello poc va poder fer per a frenar-la, anava pel mig però la velocitat i trajectòria del tir era endimoniada. Amb 3-2 el Pedreguer aguantà les envestides com va poder i refrescant l’equip amb substitucions intentant mantindre el marcador o augmentar la diferència en alguna contra. Però el Muro no va poder fer res més gràcies a una defensa sòlida dels 11 i finalment el Pedreguer s’emportà una victòria de molts quilates. Donar les gràcies als aficionats que a pesar de les condicions climatològiques adverses i l’horari es van desplaçar i van gaudir d’un enorme partit.

D’altra banda el Juvenil va aconseguir els 3 punts davant el Campello en un molt bon partit en el qual Ruben va fer un doblet i el tercer i definitiu el va fer Carlos Eduardo. Molta afició va anar a veure els blavets que es van deixar la pell en el transcurs de partit, titulars i suplents. Inclús el resultat hauria pogut ser de 4-1 si s’haguera materialitzat un penal que va parar el porter visitant. Un savi del futbol deia que el penal el falla qui el tira al·ludint al fet que s’ha de tindre iniciativa i valentia per a llançar un penal i no tots la tenen.