C.E. PEDREGUER

DUR REVÉS

DUR REVÉS

FC ATLETICO BENIDORM 4-0 CE PEDREGUER

RACING CF BENIDORM «A» 0-2 JUVENIL

Onze: Dani (P), Ivan (C), Miquel, Toni, Àlex, Jaume (69, Pepe), Giménez (72, Martínez), Carles (72, Miralles), Cabo (56, Abel), Cambronero i Hugo.

Dura derrota la que va patir l’equip blavet davant un dels equips de Benidorm. Molt bon equip amb jugadors de categoria que des del principi van posar les coses molt difícils. De la primera part podem dir que el Benidorm va tindre el domini del baló però sense ocasions fins al final. Moltes centrades laterals ben repel·lides per la defensa blaveta. En el minut 25 Cambronero disposava d’una gran oportunitat però en el mà a mà una miqueta escorat va xutar al cos del porter. Un de tants balons a l’esquena, al límit del fora de joc va ser l’1-0 en un baló arrere i una connexió perfecta per a marcar.

Després del descans, igual, domini i tancats fins que un error en una passada arrere va deixar sol al davanter i va definir molt bé. A partir d’aquest moment l’equip estava molt tocat. Tot i això Hugo va disposar d’una bona ocasió en una centrada arrere però el tir va eixir molt desviat. Ells continuaven arribant amb ocasions clares i amb la mateixa tònica van fer el 2-0 i el 3-0, centrades arrere i remat. I el 4-0 va ser un autèntic golàs amb una gran volea impossible per a Vaello. En suma, un colp dur que deu servir per a reconduir la situació la pròxima jornada.

Per un altre costat el Juvenil també visitava Benidorm i es va endur la victòria amb molt de suspens, no per la batalla de l’equip rival, sinó perque en aquest partit la pilota no va voler entrar més del que ho va fer. Pau va parar un penalty amb 0-0 i Coloma i Dani Villalta van ser els autors dels gols en la segona part. Els pupilos de Crespo van disposar de moltes oportunitats per fer gol, inclús l’àrbitre va anul·lar varios gols que devien haver pujat en el marcador. Però finalment el Juvenil es va endur la victòria i segueix sumant en progressió.

#AMUNTBLAVETS #AMUNTPEDREGUER