C.E. PEDREGUER

DERROTA MASSA ABULTADA

DERROTA MASSA ABULTADA

UE TAVERNES 3-0 CE PEDREGUER

Onze: Gauchi (P), Ivan ©, Miquel (74, Jose Roselló), Àlex, Jordi, Jaume, Giménez (46, Sergio), Cambronero (63, Abel), Joel, Miralles i Borja (57, Cabo).

El Pedreguer tornava als terrenys de joc en l’estadi del Tavernes i malgrat el resultat les sensacions van ser bones. El partit va començar amb el Pedreguer portant la iniciativa i el pes del joc. Tocaven i tocaven els dos equips per aclimatar-se en el verd. Però la mala sort va fer que prompte es desigualara el marcador. Minut 12, tir lliure directe fora de l’àrea, el baló era perillós, Gauchi rebutja com pot i el rebuig cau en els peus del davanter que en l’aire i de semi xilena llança l’esfèric dins les malles. A continuació tot seguia igual, el Pedreguer seguia portant el pes del partit, atacant fins que Joel fou colpejat dins l’àrea i l’àrbitre va senyalar penal. L’encarregat, Borja Martínez, no va estar encertat, va fallar el penal i el rebuig que també va caure en els seus peus. Poc després en una acció per banda, centrada, el porter treu de punys, el rebuig cau en mans d’un blavet que a punt està de fer gol si no és per que un defensor la treu de baix dels Pals. Faltant 10 minuts per al descans arribaria el gol que va encendre la polèmica. Baló llarg, el davanter situat en fora de joc clarament, l’àrbitre assistent alça el banderí per senyalar la infracció, Jordi toca el baló com pot amb el cap però el davanter encara la porteria de Gauchi per fer el 2-0. Els jugadors no donaven crèdit a lo que havia acabat de passar. L’àrbitre va fer cas omís a les indicacions de l’assistent, que per això, entre altres tasques, té la de senyalar els fores de joc i el gol va pujar al marcador. Sembla que va continuar la jugada perquè Jordi prolonga el baló i l`àrbitre interpreta que va ser voluntari, per tant anul·laria la posició de fora de joc. Però està clar que Jordi no fa una passada voluntària, per tant l’àrbitre comet un greu error que no pot passar en aquestes categories.

La segona meitat, el guió va ser diferent. El partit va canviar completament, els dos equips ni atacaven ni defenien. La guerra es situava en el mig del camp i estava prou travat el joc. Sergio que debutava com a jugador blavet, va disposar d’una oportunitat, en el punt de penal el llançament va anar per dalt l’escaire. L’entrada d’Abel i Cabo va donar mobilitat a l’equip i més baló. Abel controla un baló dins l’àrea, la deixa de cara per a Àlex en la frontal que de primeres engatilla fora dels dominis del porter local. Ja en el minut 90, en una falta lateral, el jugador del tavernes feia el 3-0 rematant sol sense cap oposició.

En definitiva, vist lo vist, el partit no era per a tant abultat marcador, però el futbol és així de bonic i dur a vegades. La pròxima setmana davant el Pego en casa dissabte a les 16:00 h tindrem l’oportunitat de redimir-nos i fer un bon paper en el nostre feu.