C.E. PEDREGUER

DERROTA DOLOROSA AMB UN MARCADOR MES ESCANDALÓS DEL VIST SOBRE EL TERRENY DE JOC

DERROTA DOLOROSA AMB UN MARCADOR MES ESCANDALÓS DEL VIST SOBRE EL TERRENY DE JOC

CE PEDREGUER: Najib, Miralles, Raúl, Kelvin, Martín, Elías (Sergio Quesada 90′), Abel (Chávez 68′) , Carles, Sergi (Juanito 60′), Serra (Mou 90′) y Andrés (Guerri 90′).

Que el Beniganim és un equip fet per a cotes majors, ho és, sens dubte el millor conjunt que ha passat per Pedreguer, que de ben segur aconseguirà el seu objectiu.

Va arrancar molt trepidant la trobada amb tres gols en tot just 20 minutos.
Kelvin va avançar al Pedreguer d’una superba cabotada, gol matiner a penes cinc minuts de joc, presagiant bon partit, van reaccionar prompte els visitants, trobant-se amb un penal a favor per a anivellar la partida, poc després, va remuntar el marcador amb el segon gol, el partit es va obrir novament amb més ocasions però sense fructificar per a acabar la primera meitat amb el resultat en contra 1-2.

En la represa es busque l’empat, diverses ocasions d’Andrés, sense resultat, el Beniganim va colpejar de nou amb una bona contra materialitzant el 1-3, mitja hora per davant, practicant sense futbol i moltes interrupcions, trencant el ritme i fent impossible entrar en el joc, desquiciant moltíssim als jugadors i banqueta local, en la recta final una nova contra deixaba vist per a sentencia el match.
Queda continuar mirant avant, continuar treballant i tornar a les setmanes normals, està no serà, al tindrer LA COPA, el dimecres i Lliga el cap de setmana, amb la visita al Cervantes.