C.E. PEDREGUER

CREU EN CARCAIXENT

CREU EN CARCAIXENT

UD CARCAIXENT 2-0 CE PEDREGUER

Onze: Gauchi (P), Ivan (C), Àlex, Pepe, Borja Céspedes, Jose Martí, Jaume (74, Abel), Ivan Giménez, Joe, Miralles (62, Carim) i Borja Martínez

Dia negre per al nostre equip davant un equip poderós físicament amb jugadors de gran envergadura i veterans. La primera part va ser de tanteig entre els dos equips. Poc a poc els locals van anar fent-se amb les incorporacions de perill a la porteria. Per part nostra, un tir des de fora de l’àrea de Borja Martínez llepant el pal va ser el perill causat en el primer temps. En l’últim minut de la primera part arribaria el poal d’aigua gelada en una jugada que pel mig d’una passada interior deixava sol al davanter davant Gauchi que no va poder fer res.

La segona part va ser distinta. Molt prompte, el Carcaixent es quedava amb un jugador menys i el Pedreguer disfrutà dels millors minuts de joc apropant-se a la porteria local. No obstant, de nou el Carcaixent va colpejar ben dur, en un rebuig fora de l’àrea l’autor del primer gol empalmà l’esfèric fent impossible qualsevol reacció de Gauchi. Encarant els últims 20 minuts de partit de nou un expulsat, en aquest cas l’autor dels gols. Teníem 20 minuts per a reaccionar però l’equip local es va tancar molt bé darrere i pràcticament no es van crear ocasions de perill. Ells a la contra, a pesar de jugar amb 2 jugadors menys van gaudir de vàries ocasions de gol fabricant bones contres.

L’equip Juvenil tampoc va tindre el millor començament possible en lliga al perdre per 3-0 davant el At Ciutat de Benidorm «B». La pròxima jornada el Sènior jugarà dins de casa davant la UD Portuarios i el Juvenil farà lo propi davant La Nucia «B». Horaris per confirmar en la pàgina web.

#Amuntblavets #AmuntPedreguer